Breaking news

Cum se comporta modelele intr-un studio de videochat din Bucuresti? Alessia Rosse iti spune tot ce trebuie sa stii!

Nu mai e un secret pentru nimeni faptul ca videochatul e un domeniu de activitate prosper, care continua sa isi largeasca orizonturile si sa se impuna din ce in ce mai mult pe piata. Exista modele care practica aceasta meserie ca oricare alta inca de la varsta de 18 ani, astfel ca pentru ele fiecare zi reprezinta o continua provocare, o modalitate excelenta de a invata lucruri noi si de a castiga bani intr-un timp foarte scurt.

Alessia Rosse, una dintre fetele care lucreaza la cel mai bun studio videochat Bucuresti, a vorbit intr-un interviu despre cum trebuie sa te comporti in acest domeniu si care sunt cele mai importante lectii pe care le vei invata!

Alessia, care este cel mai important lucru pe care l-ai invatat de-a lungul carierei?

studio videochat Bucuresti

“In cariera mea de model intr-un studio de videochat din Bucuresti am invatat o multime de lucruri, de la cum sa vorbesc cu membrii si sa imi imbunatatesc nivelul de engleza, pana la cum sa ma imbrac si cum sa arat mai sexy.

De asemenea, parcursul profesional mi-a oferit sansa sa ma descopar si sa fiu mai increzatoare in fortele proprii. Am invatat sa fiu rabdatoare si ambitioasa, calitati foarte importante atunci cand vine vorba de videochat.”

Daca ar fi sa te intorci in timp, ce sfat ti-ai da tie insati ca model incepator?

“Atunci cand am inceput sa lucrez intr-un studio videochat Bucuresti eram foarte timida, ca orice tanara la inceput de drum, deci cu siguranta mi-as oferi sfatul de a fi increzatoare si de a uita de inhibitii. In fond, tot ce se petrece in camera de videochat e atat de distractiv si interactiv, incat chiar nu ai de ce sa ai emotii.”

Te poti descrie in cinci cuvinte?

“Daca cineva mi-ar fi cerut sa ma descriu atunci cand am inceput cariera de model nu as fi stiut ce sa spun depre mine. Acum stiu exact cine sunt si de ce sunt in stare, iar toate aceste lucruri se datoreaza mediului si echipei de la Studio20, cel mai bun studio de videochat din Bucuresti.

Asadar, daca ar fi sa ma descriu in doar cinci cuvinte, voi spune: prietenoasa, puternica, muncitoare, ambitioasa, onesta.”

Cum arata o zi din viata ta la studio?

studio videochat Bucuresti

“Lucrurile pe care le fac la studio sunt atat de diversificate, incat nu apuc sa ma plictisesc niciodata. Imi incep dimineata la salon, unde imi coafez parul si eventual ma machiez, merg sa ma schimb la garderoba de la studio si fie fac sedinte foto, fie ajung direct in camera mea preferata. Acolo ascult muzica, dansez si interactionez cu membrii site-urilor de videochat.

Multi dintre ei ma asteapta inca de la primele ore ale diminetii, altii imi dau intalnire seara, in functie de fusul orar si de programul nostru. Eu nu obosesc usor, asa ca prefer sa stau chiar si peste program, sa vorbesc cu ei, sa ii ascult si sa vedem cum ne putem distra impreuna zi de zi.”

E usor sau greu sa lucrezi intr-un studio de videochat?

“E foarte usor sa decizi sa lucrezi intr-un studio de videochat din Bucuresti, insa e foarte greu sa reusesti sa te mentii si sa faci performanta. Nu am crezut pana nu am simtit asta pe pielea mea. Pot spune ca sunt multumita pentru lucrurile pe care le-am realizat pana acum, avand in vedere ca am un apartament mic si o masina, dar cred ca intotdeauna e loc de mai bine, nu-i asa?”

>