Breaking news

Cum sa-ti cresti afacerea online?

Vrei servicii de optimizare SEO on-page și off-page, cuantificabile, compatibile cu Google, și care oferă rezultate de încredere? Ai ajuns unde trebuie!

Vrei servicii de optimizare SEO on-page și off-page, cuantificabile, compatibile cu Google, și care oferă rezultate de încredere? Ai ajuns unde trebuie!

Ce trebuie făcut?

Audit site și evaluare SEO

O analiză critică de la zero, de la infrastructura de proiectare și conținut, până la legătura dintre profilul și puterea mărcii.

Audit detaliat de back-link

Verifică toate linkurile generate pentru un site web pentru a determina valoarea acestora și pentru a elimina linkurile spam.

Listări de profil de afaceri

Acestea sunt directoare influente, bazate pe industrie, pe care fiecare companie ar trebui să le vizeze pentru a câștiga în clasamentul SEO local.

Analiza competitorilor SEO

Efectuăm un studiu exhaustiv al concurenților pentru a identifica noi oportunități de creare de legături și marketing.

Creare de conținut și marketing

Conținut de înaltă calitate, optimizat SEO (articole, bloguri, comunicate de presă, postări pe rețelele sociale și postări pentru invitați) care stabilește clasamentele Google.

Cercetare de cuvinte cheie SEO

Cercetare extinsă a cuvintelor cheie este cel mai important pas în SEO, cercetarea noastră de cuvinte cheie este exhaustivă și se concentrează pe „cuvinte cheie de conversie” care aduc clienți potențiali.

Servicii de creare de linkuri

Construim linkuri pe siteuri autorizate care în cele din urmă se leagă către siteul tău, valorificându-le credibilitatea și îmbunătățind optimizarea SEO.

Management comunitar

Ajutăm să controlăm narațiunea din jurul mărcii tale, creând interes pe platforme importante și relevante și menținând publicul țintă implicat.

Cu ce te putem ajuta?

Mai jos este o lista a sarcinilor tipice ale unui proiect SEO:

  1. Cercetare a cuvintelor cheie

Identificăm termenii și cuvintele cheie importanți și relevanți pentru industria, serviciul, regiunea, publicul țintă și concurenții tăi în vederea optimizării site-ul pentru trafic și clasamente.

2. Auditul site-ului web

Aici, se efectuează o analiză extinsă care supune site-ul tău la mai multe teste, identificând deficiențele și subliniind rezultatele împreună cu recomandările.

3. Planul de conținut

Echipa noastră de experți în marketing de conținut sugerează subiecte captivante, bogate în cuvinte cheie, ținând cont de obiectivele tale de marketing, de vocea mărcii și de piața țintă.

4. Creare de conținut

Odată ce aprobi aceste subiecte sugerate, autorii noștri creează conținut optimizat pentru cuvinte cheie folosind link-uri și resurse credibile după o cercetare amănunțită a produselor și a industriei.

5. Conținut promoțional

În funcție de ce ai nevoie, primești articole, bloguri, comunicate de presă, postări pe rețelele sociale, infografice și videoclipuri!

6. Rapoarte săptămânale

Acestea prezintă toate activitățile – postări, activități de back-link, analize ale concurenților, trimiteri de listări de profil de afaceri și strategii implementate pe site-ul tău în timpul săptămânii.

7. Fișa de clasare săptămânală

Acest document detaliat raportează toate progresele de pe site-ul tău – performanța și clasarea cuvintelor cheie vizate, traficul organic pe site-ul tău, rata de conversie, informații despre viteza paginii, rata de respingere, recomandări viitoare etc.

8. Raport de finalizare

Trimitem apoi un raport de finalizare aprofundat și extins, care prezintă progresul site-ului tau web, împreună cu recomandări pentru următorul ciclu.

De ce SEO? Deoarece este scalabil și bazat pe date!

Importanța SEO într-o lume digitală este incontestabilă. Potrivit pentru ca ajută companiile (indiferent de dimensiunea lor) să devina vizibile pe prima pagină a internetului – paginile cu rezultate ale motoarelor de căutare (SERP-uri).

Excelentul SEO folosește analize puternice și cercetare a cuvintelor cheie pentru a atrage trafic local calificat pe site-ul web al companiei tale, supra alimentând potențialul de vânzări al acesteia și făcându-l o mașină de făcut bani! De la un audit complet al site-ului web care identifică obstacole potențiale de clasare până la optimizarea sistematică pe pagină bazată pe cercetarea exhaustivă a cuvintelor cheie, nu lăsăm piatra neîntoarsă pentru a garanta succesul pe termen lung al afacerii tale!

Contacteaza-ne acum!

>