Breaking news

Cum să te pregătești de primăvară

Aștepți cu nerăbdare sosirea primăverii? Chiar dacă temperaturile ridicate din ultimul timp te-ar fi putut păcăli în privința perioadei de instalare a acestui sezon, anotimpul potrivit aduce cu sine și o mulțime de schimbări pe care trebuie să le ai în vedere din timp.

De la haine, la machiaj și stil de viață, iată cum poți să te pregătești așa cum trebuie pentru a întâmpina primăvara cu zâmbetul pe buze.

Poartă un parfum nou

Aromele fresh, proaspete și tonice sunt cel mai bun mod de a te bucura de un nou sezon, și de începuturile pe care acesta le aduce. Astfel, primăvara este recomandat să optezi pentru parfumuri fresh de damă, care au în componență tonuri volatile de citrice sau de flori delicate, spre deosebire de cele mai bogate purtate în anotimpul rece. 

De exemplu, bergamota, iasomia sau gardenia, ca note de vârf sunt perfecte pentru a surprinde exact esența acestor zile primăvăratice, și te vor face să te simți excelent, ca și cum ai fi deja într-o continuă vacanță, în așteptarea verii care urmează. 

Pentru a nu-ți pierde nimic din feminitate, alege ca note de mijloc ale parfumurilor preferate florile delicate și senzuale de bujor, gardenie sau trandafir, completate la bază cu ambră sau mosc,  ce vor surprinde și închega întregul buchet floral. 

Schimbă-ți coafura 

Ce modalitate mai bună de a întâmpina zâmbetul pe buze noul anotimp, decât o schimbare de look? În acest sezon, poți opta pentru tunsori mai scurte și mai androgine, care să-ți păstreze însă cât mai mult din feminitatea ce te caracterizează.

În plus, în acest an sunt în trend cut-urile versatile, de lungimi medii, care se potrivesc mai multor tipuri de fizionomii. Dacă vrei să ții cont de tendințele modei și părul tău permite, ar fi bine să ai în vedere o tunsoare atent stilizată, mai exact o tăietură dreaptă, modernă, fără filare. Astfel, poți opta pentru un bob care să ajungă până în dreptul mandibulei, eventual tuns mai scurt la spate. 

Poți alege să porți în continuare și vârfurile un pic filate, dacă te-ai obișnuit cu o astfel de frizură ușor de întreținut. În acest caz, alege să-ți vopsești părul în această primăvară în nuanțe îndrăznețe, de exemplu roz pal sau mov deschis, combinate cu tonuri de blond.

Alege piese vestimentare vesele și comode

Cizmele UGG groase și unisex, paltoanele largi, călduroase și încăpătoare și gențile voluminoase, care adăpostesc fulare, căciuli și mănuși trebuie să facă locul, odată cu sosirea primăverii, unor piese mult mai ușoare și mai feminine.

Poți surprinde exact esența acestui sezon de primăvară dacă optezi pentru materiale cât mai naturale precum piele, in, bumbac. Culorile neutre, precum alb, crem și maro închis sunt și ele în vogă, iar accentele de culoare se impun prin tonuri de albastru, ciclam, violet. 

Tăieturile sunt relativ simple și drepte, dar cu anumite accente pentru a defini bine linia umerilor sau a taliei. Astfel, vei fi foarte feminină în această primăvară dacă porți rochii de lungime medie sau chiar maxi, bine delimitate cu o curea la mijloc, haine lungi sau jachete de piele cu gulere generoase, dar și tricouri simple cu jeanși sau pantaloni bootcut.

Iată, așadar, care sunt cele mai importante elemente de care să ții cont pentru a te bucura din plin de sezonul de primăvară din acest an! Acest început este perfect pentru a-ți înnoi garderoba, dar și trusa de parfumuri cu piese în vogă, în cele mai noi tendințe. 

Toate acestea îți vor permite să te simți confortabil, și în același timp extrem de feminină!

Sursa foto: https://unsplash.com/photos/DTjOwOt_8NI

>