Breaking news

Cum să te îmbraci pentru călătoriile cu mașina personală pe timpul iernii?

Călătoriile cu mașina pe distanțe lungi înseamnă să petreci mult timp într-un singur loc, cu puțin sau deloc spațiu de mișcare. Tocmai de aceea, este important să te asiguri că hainele pe care le alegi sunt suficient de confortabile și că se potrivesc pentru zilele reci de iarnă.

Te pregătești pentru o escapadă la munte și te întrebi cu ce să te îmbraci într-o astfel de călătorie? Ei bine, acest articol te poate ajuta să îți compui ținutele potrivite, care te vor ajuta să fii confortabilă și să arăți drăguț în același timp!

Iată 4 elemente vestimentare de bază în călătoriile cu mașina pe timpul iernii:

  • Pantofi confortabili

Este o idee foarte bună să începi cu pantofii când îți planifici ținutele de călătorie, mai ales dacă tu ești persoana care va fi la volan. Cei mai buni pantofi în această situație sunt modelele ușoare, nu prea strâmte, ușor de purtat și de schimbat, la nevoie. Chiar și pe timpul iernii, este important ca materialele din care este confecționată încălțămintea să permită pielii să respire și să nu rețină umiditate. Așadar, o pereche de pantofi sport sau ghete cu talpă mai subțire sunt cele mai bune opțiuni. Evită pe cât se poate încălțămintea cu platformă atunci când conduci, întrucât aceștia pot să afecteze stilul de condus și chiar să provoace anumite incidente. 

  • Pantaloni pentru călătorii

Modul în care îți alegi pantalonii este foarte important, întrucât vei petrece foarte mult timp pe scaunul sau bancheta mașinii. În ceea ce privește stilurile de pantaloni, cele mai populare opțiuni rămân pantalonii lungi de trening. Pantalonii sport vin într-o mulțime de culori și stiluri diferite, însă recomandarea este să-i alegi pe cei confecționați din materiale de calitate precum bumbacul sau elastanul. Există și opțiunea de colanți dublați, care sunt prevăzuți la interior cu un material călduros. Dacă ești pasionată de drumețiile montane, atunci merită să investești într-o pereche de pantaloni din fâș, impermeabili, pe care să îi ai cu tine în bagaj în cazul schimbărilor de vreme.

  • Tricouri sau bluze pentru sport

Cine spune că îmbrăcămintea sportivă este potrivită doar pentru mersul la sală sau pentru sporturi de performanță? Ei bine, să porți astfel de articole vestimentare poate face o diferență în modul în care vei experimenta o călătorie cu mașina. De exemplu, un tricou de fitness va fi mult mai confortabil decât unul casual și te poate proteja mai eficient de transpirație. Totodată, există și unele bluze confecționate din materiale elastice, termorezistente, special create pentru a fi integrate în outfiturile pentru activitățile de iarnă. 

  • Pulover călduros

Unul dintre cele mai importante aspecte atunci când îți alegi hainele de călătorie pe timpul iernii sunt straturile. Mai ales pe timpul iernii, este bine să te asiguri că ai cu tine un strat exterior confortabil și călduros. În această categorie intră bluzele de trening, hanoracele, puloverele, jachetele și multe altele, iar gama de pulovere de damă de la StarShinerS.ro vine cu modele din materiale moi, călduroase, perfecte pentru a-ți menține un nivel optim de confort pe toată durata călătoriei. 

Așadar, ține cont de cele patru elemente vestimentare esențiale pentru a-ți asigura atât confortul, cât și un look de invidiat. Călătorie plăcută!

Sursă foto: pexels.com

>