Breaking news

Cum să porți cu succes rochiile de seară?

Să porți rochii de seară pentru o ceremonie formală este o experiență interesantă. Există multe stiluri diferite de rochii din care poți alege. Este important să o găsești pe cea care te va face să ieși în evidență în mulțime și în care să te simți confortabil.

Cu toate acestea, dacă dorești să te asiguri că rochia de seară este potrivită pentru o anumită ocazie și că îți complimentează corect liniile corpului, trebuie să urmezi câteva linii directoare. Iată câteva sfaturi simple despre cum să porți cu succes rochii elegante de seară!

Alege stilul de rochie de seară potrivit pentru tine

Nu toate rochiile de seară sunt create la fel. Există o mare varietate de opțiuni și croiuri dintre care poți alege, iar fiecare dintre ele flatează anumite forme ale corpului. Dacă nu ești sigură de stilul care ți se potrivește cel mai bine, cere sfatul unei prietene sau al unei persoane apropiate. Rochiile de seară pot fi frumoase și pline de farmec, dar pot fi și copleșitoare. Este important să alegi rochii de seară care să îți flateze silueta fără să te copleșească.

Poartă rochii de seară adecvate evenimentului la care participi

Nu toate rochiile de seară sunt create la fel și nu toate sunt potrivite pentru ocazii speciale, cum ar fi nunțile, botezurile sau petrecerile de logodnă. Dacă vrei să te asiguri că rochia ta de seară va fi un atu și nu o distragere a atenției, asigură-te ce tip de eveniment va fi cel la care urmează să participi: black tie, casual, cocktail.

Nu uita să accesorizezi ținuta

Rochiile de seară pot fi accesorizate în multe moduri diferite, iar aceasta este o modalitate excelentă de a adăuga personalitate și stil look-ului tău. De asemenea, accesoriile te pot ajuta să pari mai înaltă sau mai subțire, dacă sunt selectate corespunzător, așa că profită de acest lucru!

Nu arăta prea multă piele

Rochiile de seară care sunt prea revelatoare pot fi nepotrivite pentru anumite evenimente. Dacă vrei să arăți puțină piele, alege o rochie cu inserții de dantelă și voal sau un decolteu iluzionist. Cu toate acestea, dacă participi la un eveniment mai formal, este mai bine să fii mai prudentă și să alegi o rochie care acoperă mai multă piele.

Nu purta prea mult machiaj și optează pentru unghii în nuanțe neutre 

Rochiile de seară sunt deja o declarație de stil, așa că nu este nevoie să exagerezi cu machiajul. Alege culori care să îți pună în valoare trăsăturile și evită fondul de ten care încarcă sau fardurile de ochi dramatice. De asemenea, nu este nevoie să atragi atenția asupra mâinilor cu culori puternice sau nuanțe contrastante. Optează pentru tonuri neutre, precum crem și nude, dacă vrei să porți lac de unghii.

Alege rochii de seară confortabile

Pe lângă eleganță, confortul este unul dintre cele mai importante aspecte atunci când vorbim despre rochiile de seară – asigură-te doar că alegi un stil și o țesătură în care să te simți lejer și să te poți mișca în voie. Rochiile de seară pot fi purtate atât cu tocuri înalte, cât și cu pantofi cu tocuri joase, dar este important să alegi un stil potrivit pentru eveniment. Dacă mergi într-un loc mai formal, rochiile de seară arată foarte bine cu tocuri înalte și accesorii glamour, cum ar fi cerceii și colierele. Tocurile mici sunt perfecte dacă rochia ta de seară este casual sau simplă! Este important totuși să le porți fără probleme. 

Sperăm că aceste sfaturi au fost de ajutor și că v-a oferit câteva idei despre cum să purtați rochii de seară la următorul eveniment!

sursa foto: https://www.freepik.com/free-photo/fashionable-pale-brunette-long-green-dress-black-jacket-sunglasses-standing-street-during-daytime-against-wall-light-city-building_16179761.htm#query=evening%20dresses&position=0&from_view=search

>