Breaking news

Cum să îți petreci zilele de vară cu prietenii? TOP 3 activități pentru bărbați

Vara, ieșirile cu băieții se rezumă de multe ori la o simplă seară pe o terasă. E important să petreci timp de calitate cu prietenii tăi. Însă de multe ori, lipsa de idei poate transforma o seară distractivă în una monotonă.

Dacă vrei să petreci o zi sau câteva zile în compania prietenilor tăi, vara este anotimpul cel mai ofertant. Poți să preiei inițiativa și să le propui prietenilor tăi mai multe tipuri de activități. Dacă nu ai idei, te poți inspira din cele de mai jos.

Iată 3 propuneri pentru zilele de vară

  • Drumeție 

Dacă tu și amicii tăi sunteți persoane active sau dornice de a face mișcare, o drumeție poate fi varianta câștigătoare. În funcție de timpul pe care îl aveți, puteți merge într-o drumeție de o zi sau mai multe. Aveți nevoie de haine sport, bocanci și câteva provizii. 

Dacă vreți să stați mai multe zile, puteți opta pentru o experiență legată complet de natură și să vă organizați să dormiți în cort. Însă dacă nu vă simțiți confortabil cu această idee, puteți desigur opta să vă cazați la o cabană. Un sfat bun ar fi să optați pentru o cabană cu foișor și grătar, ca să profitați din plin de cele câteva zile ale excursiei. Drumeția în sine pe lângă că va fi foarte plăcută, vă va ajuta să vă relaxați și să vă întăriți sistemul imunitar. În plus, este o oportunitate bună de a vă încerca limitele.

  • Pescuit 

Dacă activitatea fizică și relaxarea nu merg mână în mână pentru grupul tău de prieteni, pescuitul poate fi o opțiune excelentă. Cu toate că pare monoton, pescuitul este apreciat și practicat de foarte mulți bărbați. Chiar dacă nu ați încercat niciodată, merită să îi dați o șansă. 

Pescuitul la crap este una dintre cele mai recomandate categorii. Pescarii profesioniști îl practică, dar și începătorii. Veți avea nevoie de ceva mai mult echipament, dar este foarte simplu să găsești kit-uri complete cu cele necesare. De exemplu, poți alege din categoria de lansete pentru crap de la Fishing Mall cele care se potrivesc bugetului tău. În ceea ce privește ustensilele, trebuie să ai grijă să îți achiziționezi unele de calitate, ca să te bucuri din plin de pescuit. În plus, puteți să faceți și un grătar cu peștele proaspăt prins. 

  • Un sport 

Dacă drumețiile sau pescuitul nu vă atrag, atunci un sport de echipă poate fi o opțiune la care să vă gândiți. Practicarea unui sport nu implică încercarea de a ajunge la o performanță, ci vă va pune în situația să comunicați și să vă destindeți. Fie că e vorba de fotbal, tenis sau baschet, nu e nevoie să aveți un echipament complex. Pe lângă efortul fizic depus, meciurile vă pot face să fiți mai competitivi, dar și să învățați să acceptați câte o înfrângere între prieteni. 

Transformarea acestei activități într-un hobby, vă poate face să vă eliberați de stresul zilnic. Un sfat bun ar fi să închiriați un teren pentru o seară pe săptămână, deoarece e bine să practicați constant sportul ales.

Așadar, poți face diverse activități cu grupul tău de băieți, în funcție de preferințele voastre. De la practicarea unui sport de echipă până la pescuit. Depinde de cât efort fizic sunteți dispuși să faceți și care activitate vă relaxează cel mai mult. 

Sursa foto: unsplash.com

>