Breaking news

Cum să îți faci bagajul pentru vacanță? Ce să iei la tine atunci când urmează să călătorești

A venit și momentul mult așteptat. Urmează să pleci în vacanță și probabil te gândești ce să iei cu tine încât să nu îți lipsească nimic. Trebuie să te gândești la lucrurile total necesare și să eviți să adaugi în bagaj obiecte vestimentare pe care nu le vei purta. Acestea vor ocupa spațiu prețios pe care trebuie să îl valorifici corect. 

Bagajul te poate ajuta să ai o vacanță minunată sau ți-o poate ruina în cazul în care vei uita lucrurile total necesare. Dacă nu au loc toate lucrurile în geamantan poți lua cu tine un rucsac din piele naturala, fiind de o calitate superioară. Acesta îți va ușura munca și te ajuta să  cari cele mai importante lucruri în el.

 Lucrurile care nu trebuie să lipsească din bagajul tău

Obiectele vestimentare

În primul rând, hainele sunt cele mai importante. Dacă ești o persoană organizată, îți poți crea ținutele pe zile. Va exista tentația de a lua mult mai multe haine decât ai nevoie. Ce vei face? Iți vor ocupa spațiu prețios. Poţi afla de aici cum să împachetezi hainele într-un mod practic. Dacă nu crezi că îți poți face ținutele de acasă încearcă să incluzi în bagajul tău câte un tricou pentru fiecare zi de vacanță, câteva perechi de pantaloni scurți, una sau două rochițe pentru serile la restaurant și costumele de baie, cele mai importante. Încearcă să adaugi în bagaj și o bluză mai groasă. Există posibilitatea ca vremea să nu țină cu tine și să fie frig. Mai bine să ai la tine.

Încălțăminte potrivită

Nu o să pleci în vacanță cu un bagaj plin de pantofi cu toc, doar dacă îți dorești să îi cari după tine degeaba. Adaugă în bagaj sandalele preferate, o pereche de papuci și o încălțăminte sport. Poate o să îți dorești să explorezi zona, aceștia îți vor ușura plimbarea. Dacă totuși crezi că vei avea parte de o cină romantică îți poți pune în bagaj și o pereche de pantofi cu toc pentru a-ți impresiona partenerul.

Produse pentru igienă

Poți alege recipiente mici în care să îți pui șamponul, gelul de duș, balsamul etc. Pe lângă acestea nu uita periuța, pasta de dinți și peria pentru păr. Din bagajul tău nu trebuie să lipsească crema hidratantă. Este necesar să îți hidratezi atât fața cât și corpul după fiecare zi în care te expui la soare. Machiajul nu trebuie să își facă apariția pe fața ta în vacanță. Dacă totuși ești adepta produselor de make-up pune câteva în bagajul tău, dar încearcă să le folosești doar seara nu și când mergi pe plajă. Dacă vrei să ai mereu părul aranjat nu uita placa și ondulatorul, acestea te vor salva în zilele în care părul tău nu te va asculta. Crema cu protecție solară trebuie să fie și ea prezentă, doar nu îți dorești să te arzi din prima zi și nu te mai poți bucura de razele soarelui.

 Ultimul și cel mai important lucru este voia bună! Aceasta nu trebuie să lipsească din bagajul tău. Distracție plăcută!

sursă foto: shutterstock.com