Breaking news

Cum să îți alegi hainele și încălțămintea pentru a le purta în timpul verii

loading...

Modelul, materialul sau prețul, este principalul criteriu în a-ți alege hainele și încălțămintea pe care să le porți în timpul verii?! Designerii ne recomandă să pornim în alegerea ținutelor de la criteriul material. În timpul verii hainele pe care le purtăm la diferite ocazii, trebuiesc confecționate din materiale care permit corpului să respire și să nu ne supraîncălzească. Adică hainele să fie confecționate din textile naturale.

haine varaMarsala a fost declarată culoarea anului 2015, iar imprimeurile cu modele florale și tradiționale sunt modelele preferate în această vară. Ia tradițională românească este la mare căutare în rândul tinerelor atât în țară cât și peste hotare.

Marii designeri ai lumii precum Galliano, Tom Ford Karl Lagerfeld, Yves Saint Laurent au inclus în colecţii ia. Yves Saint Laurent a făcut o adevărată pasiune pentru costumul popular românesc.

De la staruri internaționale, fotomodele, actrițe, vedete de televiziune, la oameni simpli, toți poartă în această vară haine cu imprimeuri florale și cu motive tradiționale.

Vara temperaturile sunt mult mai ridicate față de tot restul anului, organismul transpiră din abundență. Drept urmare, hainele pe care le purtăm vara trebuiesc confecționate din materiale textile din fibre naturale precum mătase, bumbac, pânză sau in.

Indiferent cât de cald este afară, aceste materiale nu îţi vor produce disconfort, ba din contră, vor ajuta organismul să respire și te vor proteja de arşiţa verii.

Hainele sintetice sunt ca un magnet pentru miros şi umezeală și nu au ce căuta în garderoba de vară.

Multe femei preferă să poarte vara haine cu croielile largi, relaxate, rochii lungi care lasă corpul să se mişte liber şi să se simtă în largul său.

Și fac o alegere înțeleaptă, căci cu cât hainele stau mai lipite pe ţine, cu atât îţi va fi mai cald şi vei simți un disconfort mai mare.

Ca să eviți căldura din magazine, alergând după haine, poți să comanzi de acasă, haine online de pe diverse magazine virtuale care-ți livrează hainele la domiciliu.

E de ajuns să scrii pe google cuvintele haine dama, sau haine vara femei, și vei găsi magazinele online de unde îți poți alege vestimentația pentru toată vara.

O colecţie de haine de vara albe nu se demodează niciodată şi au rolul extraordinar de a te face să te simţi confortabil, ţinând căldură deoparte de ţine.

Consultanții vestimentari recomandă femeilor să își potrivească hainele de vară cu evenimentul la care participi. Chiar dacă este vară, nu poți merge la birou într-o ținută casual. Însă poți adopta o ținută comodă și elegantă. La birou, puteţi purta o ie şi o fustă neagră, fustă din piele sau pantaloni din piele lungi sau scurți. Acest tip de vestimentație trebuie accesorizat cu incaltaminte dama potrivită.  O pereche de pantofi cu toc este tot ceea ce vă trebuie la o astfel de ținută office pe timpul verii.

Bluzele elegante din mătase, voal sau vâscoză sunt recomandate a fi purtate pe tot parcursul verii, întrucât te vei simți sexy, elegantă și cel mai important, nu vei suferi de căldură.

Și bluzele cu motive florale fie varianta office sau casual, sunt recomandate a fi purtate pe timpul verii.

loading...