Breaking news

Cum sa impachetezi corect un colet pentru transport international?

A sti cum sa pregatesti un pachet cum trebuie pentru a fi gata de trasportare este important. Fie ca vrei sa trimiti un colet fragil pentru un client sau pur si simplu un cadou pentru un prieten este bine sa il impachetezi cum trebuie pentru ca acesta sa ajunga cu bine la destinatar.

Cea mai mare problema care apare atunci cand te pregatesti pentru o expediere colet international este ca acesta nu este impachetat corespunzator. Pentru a nu exista probleme urmeaza urmatorii pasi.

  1. Foloseste cutia potrivita

Mai exact, coletul in care trimiti articolele, sa fie potrivit pentru continutul acestuia. Daca cutia este mai mare ca produsul pe care vrei sa-l trimiti, nu numai ca o sa platesti mai mult, dar o sa si existe posibilitatea ca acesta sa se deterioreze.

La fel si in cazul in care cutia este prea mica, nu iti va putea proteja obiectele cum trebuie. Incearca sa gasesti o cutie optima pentru articolele pe care doresti sa le trimiti. Mai mult, ai grija din ce material este. Cel mai adesea se folosesc cutii din carton.

  1. Ai grija cu obiectele fragile

In acest sens, daca vrei sa trimiti un colet cu ceva fragil, cum ar fi o pereche de ochelari de vedere, ar fi bine sa ii pui intr-o folie protectoare inainte de a-i trimite. La fel si in cazul altor articole care necesita protectie in plus. Iar daca, trimiti in acelasi colet mai multe produse, impacheteaza fiecare articol separat intr-o folie, sa nu existe posibilitatea sa se zgarie intre ele.

  1. Foloseste cat scotch ai nevoie

Dupa ce inchizi cutia, este indicat sa o securizezi cu scotch. Iar asta inseamna sa aplici oriunde este nevoie, pentru ca nu este suficient sa lipesti doar cate o bucata. Incearca sa folosesti pe toata lungimea si latimea coletului. Astfel, va fi putin probabil ca acesta sa se rupa iar articolele sa cada din cutie, pe parcursul transportului. Utilizati, de asemenea, mai mult de-a lungul marginilor pentru a acoperi eventualele goluri care ar putea provoca ruperea coletului.

  1. Foloseste protectie potrivita

Asta inseamna ca, daca este nevoie, acopera produsele cu folie cu bule sau cu un carton de ambalare. Pentru produsele mai mici, poti sa le pui in plicuri din polietilena. Cel mai bine, te interesezi la fiecare companie de transport ce recomanda pentru produsul tau si in functie de asta, alegi ce este mai potrivit.

Data viitoare cand trimiti un colet, ai grija ca acesta sa fie impachetat corect, pentru a nu exista neplaceri pe timpul livrarii. Pentru ca si tu si destinatarul sa va bucurati de pachetul trimis. In cazul in care vrei sa te bucuri de transport rapid si sigur, dar si de servicii de impachetare profesionale poti afla mai multe informatii de aici.

>