Breaking news

Cum sa faci alegerea corecta in ceea ce priveste firma de mutari?

Desi actiunea de mutat sau transport mobila poate fi considerata una banala, aceasta presupune de fapt foarte multa munca, iar daca indemanarea nu este punctul forte al celui care manevreaza mobilierul, pot aparea chiar si accidente. Prin urmare, serviciile unei firme specializate sunt atat utile, cat mai ales necesare in astfel de cazuri.

Totusi, tinand cont ca pe piata exista foarte multi prestatori de astfel de servicii, cum poate fi cineva sigur ca a gasit colaboratorul potrivit? MoveOut.ro sustine ca, initial, este nevoie de o mica cercetare in domeniu, dupa care urmarirea unor aspecte specifice de catre client, in functie de cre acesta isi va da seama daca firma respectiva este ceea ce cauta.

  1. Stabilirea coordonatelor exacte

Orice proces, mai ales unul de anvergura mutarii intr-o noua locatie, fie ca este vorba despre o noua locuinta sau relocarea biroului, presupune stabilirea unui plan. Acesta trebuie sa cuprinda data aproximativa la care se doreste sa aiba loc mutarea, un buget alocat acestui proces, precum si distanta dintre adrese.

  1. Cautarea firmelor de profil

Odata stabilite aceste detalii, este momentul inceperii cercetarii de piata. Cautarea unei firme de mutari mobila poate incepe din orasul in care are loc mutarea, dar nu numai, urmatorul pas fiind compararea preturilor si serviciilor pe care acestea le ofera. In principal, nu ar trebui sa primeze pretul cel mai mic, ci raportul calitate – pret.

  1. Evaluarea oferita de firma de mutari

O firma de mutari care este serioasa si profesionista, care isi respecta clientii, ar trebui sa le ofere acestora o evaluare gratuita, in cadrul careia sunt luate in considerare toate coordonatele si variabilele unei mutari. In acest fel clientul isi poate face o idee despre calitatea serviciilor oferite, precum si de profesionalismul celor cu care isi doreste sa colaboreze.

  1. Profesionalism vs. Marketing

In general, primele informatii obtinute in urma cercetarii sunt de pe internet, in special de pe site-ul de prezentare al firmei de transport si mutari mobila. In functie de cum arata acesta, un client isi poate da semana de profesionalismul cu care firma activeaza. Astfel ca daca are un site bine structurat si pe care este usor de navigat, iar informatiile utile, de baza, sunt usor de accesat, acest lucru denota ca firma specializata acorda o atentie deosebita modului in care se prezinta clientilor si partenerilor sai.

De asemenea, pe site acestia pot gasi si recenzii ale persoanelor care au mai colaborat cu firma respectiva si impresiile lasate de aceasta.

Avantajele oferite de o firma de mutari

Principalele caracteristici pe care ar trebui sa le aiba o firma specializata in transportul si mutarea de mobilier sunt eficienta, siguranta si rapiditatea. Acestea fiind totodata si principalele motive pentru care oamenii apeleaza la serviciile pe care acestea le ofera.

In plus, clientii acestor firme se bucura si de o serie de alte avantaje, printre care:

  • Nu este nevoie de un numar mare de persoane care sa ajute la montarea-demontarea mobilei si cararea acesteia la si de la autovehiculul cu care vor fi transportate;
  • Experienta echipei se transpune intr-un timp mai scurt necesar pentru mutarea mobilierului;
  • Un portofoliu de servicii conexe.