Breaking news

Cum să cumperi cel mai bun televizor în rate?

Printre cele mai importante echipamente electronice, televizorul reprezintă mai mult decât știri, filme, muzică sau sport. Datorită tehnologiilor moderne, smart TV-ul este un device multifuncțional, pentru browsing pe net, gaming, experiențe multimedia. Află în continuare cum să alegi cel mai bun televizor pentru nevoile tale și ce opțiuni ai ca să cumperi un televizor în rate fără dobândă*.

Stabilește specificațiile și caracteristicile de care ai nevoie într-un televizor

Atunci când te gândești să achiziționezi un nou televizor, stabilește ce specificații și caracteristici sunt necesare pentru tine. În acest sens, este esențial să știi ce tip de televizor te interesează. Alegerea va depinde de locația în care va fi amplasat televizorul și de modul în care acesta va fi utilizat. De exemplu, dacă dorești un televizor pentru living, optează pentru un model Smart TV, cu un ecran mare și rezoluție 4K. În schimb, pentru dormitor sau bucătărie, un televizor LED de dimensiuni mai mici este recomandat.

În ceea ce privește ecranul și rezoluția, acestea sunt elemente care pot avea un impact semnificativ asupra experienței vizuale. De exemplu, un televizor cu un ecran mare și rezoluție 4K sau Ultra HD poate oferi o experiență mai imersivă, cu imagini clare și detalii impresionante. Înainte de a cumpăra un televizor, este important să te informezi despre caracteristicile tehnice: rata de refresh, contrastul, luminozitatea și tipul de ecran (LED, OLED etc.), tipul de sunet. O rată de refresh mare asigură redarea fluidă a imaginilor, în timp ce un contrast ridicat oferă negru mai profund și culori mai vibrante.

Un alt aspect important de luat în considerare este conectivitatea televizorului. Este esențial să te asiguri că televizorul pe care dorești să-l cumperi are suficiente porturi HDMI și USB pentru a putea conecta alte dispozitive, cum ar fi console de jocuri, laptopuri sau stick-uri de streaming. De asemenea, este util să verifici dacă televizorul are Wi-Fi integrat, ca să utilizezi aplicațiile de streaming preferate.

Alege oferte avantajoase de televizoare în rate

Compară diferite oferte disponibile pe piață și selectează varianta optimă, în funcție de bugetul tău și de specificațiile tehnice de care ai nevoie pentru noul televizor. Ia în considerare cardurile de cumpărături care-ți dau posibilitatea să achiziționezi televizoare în rate cu dobândă zero*. Astfel împarți cheltuielile în rate și poți să planifici așa cum vrei investițiile în dotarea locuinței tale.

Află detalii despre televizoare în rate fără dobândă* prin CardAvantaj, accesând https://www.cardavantaj.ro/ce-este-cardavantaj. Ai la dispoziție peste o mie de modele de televizoare de la cei mai importanți retaileri de articole electronice și electrocasnice. Prin CardAvantaj cumperi televizor în rate cu dobândă zero* din rețeaua de magazine partenere. Printre acestea se numără Altex, Media Galaxy, Emag, Flanco, Evomag, ITGalaxy, Samsung, AVstore, ș.a.

Alege să cumperi televizoare în rate de la magazine fizice și online care-ți oferă plăți eșalonate, servicii  de transport, condiții avantajoase de garanție și reparații, opțiuni flexibile de returnare a produselor.

*Dobânda zero se aplică dacă se achită lunar suma totală de plată, astfel cum este evidențiată în extrasul de cont emis de către Bancă. Pentru o limită de credit de 5.367 lei, dobânda fixă este de 28%/an, rata lunară de plată este de 512,57 lei, iar dobânda anuală efectivă (DAE) este de 38,94%, fiind calculată pentru suma menţionată mai sus retrasă în întregime în prima zi de la un ATM Credit Europe Bank (România) S.A. şi rambursată în 12 rate lunare egale. Valoarea totală plătibilă este de 6.307,27 lei incluzând dobânda, comisionul anual de administrare cont curent de card în valoare de 49 lei şi costul de utilizare a mijlocului de plată în valoare de 107,69 lei.

Sursa foto: Shutterstock

>