Breaking news

Cum să arăți senzațional după excesul de sărbători. Trucurile secrete ale vedetelor

loading...

Perioada sărbătorilor de iarnă este una a exceselor, mai ales a celor culinare. După câteva zile de mese îmbelșugate, orice femeie își dorește să revină rapid la forma de dinainte, să se simtă iar zveltă și frumoasă.

Din fericire, există câteva trucuri care reușesc să te readucă rapid în formă, trucuri folosite chiar de vedetele consacrate care apelează cu încredere la acestea. 

Cum să arăți senzațional – trucurile secrete ale vedetelor

  • Orice ritual de înfrumusețare începe cu o baie prelungită. După ce ai umplut cada, toarnă în ea câteva picături din uleiul tău esențial preferat. Poți adăuga sare de mare sau spumant de baie, este permis orice îți face plăcere și te relaxează. 

Dacă ți s-a terminat stocul cu produsele pe care le folosești cu drag, nimic mai simplu! Intră pe pentrucorpultau.ro și îți poți comanda cu un simplu click tot ce îți dorești!

  • Dacă sportul nu se află printre obiceiurile tale sănătoase, este momentul ca acesta să devină o prioritate. Aproape toate starurile au un program intens de antrenamente fizice, ceea ce le face să arate extrem de bine, la orice vârstă. 

Poți începe cu antrenamente ușoare, cardio, timp de 10-15 minute sau te poți plimba o oră pe zi, într-un ritm ușor alert. Deși efectele nu se vor vedea imediat, în numai câteva zile te vei simți mult mai bine, vei avea mai mult chef de viață și vei zâmbi mai mult. Sportul activează producerea de endorfine ceea ce te va face fericit fără motiv!

  • Zâmbește mai mult și mai des! Frumusețea vine din interior, dacă ești fericit și împăcat cu propria persoană, vei radia și vei împrăștia voie bună și în jurul tău! Dacă nu faci parte dintre persoanele optimiste, există câteva trucuri care te vor ajuta în această privință.

Încearcă să meditezi câteva minute pe zi. Faptul că vei fi doar cu gândurile tale te va aduce într-o stare de introspecție care te va face să îți cunoști și cele mai ascunse părți, vei știi ce te bucură, ce te întristează, ce te face să zâmbești în numai câteva secunde. 

O altă sursă de bună dispoziție o reprezintă filmele de comedie, care te pot transpune imediat într-o lume plină de umor și de râsete fără oprire.

  • Hidratarea este secretul frumuseții eterne! Un corp și un ten bine hidratat nu îți arată niciodată vârsta. Încearcă să bei cel puțin 5 sau 6 pahare de apă pe zi. Poți completa cu ceaiuri neîndulcite, chiar și cu o salată de crudități. 

Însă hidratarea nu se face doar din interior, astfel că este nevoie să folosești o loțiune sau un unt de corp pentru întreg corpul și o cremă specială de față pentru a împrospăta tenul. 

Dacă ești adepta uleiurilor naturale, cel de argan poate fi folosit excelent ca hidratant al tenului și al firelor despicate, iar cel de măsline poate înlocui cu succes crema de corp. Totodată, pentru ca hidratarea să fie făcută în profunzime, poți apela la un scrub din zaț de cafea și câteva picături de ulei de struguri, care vor înlătura celulele moarte. 

Orice truc de frumusețe ai folosi, este important să te simți bine, să te facă să strălucești și să te readucă rapid într-o formă de zile mari. Iar dacă vrei să te menții în formă, hidratează-te, zâmbește, fă mișcare și vei vedea schimbarea pe care o cauți. 

Sursa foto: Pexels.com, Pixabay.com

loading...