Breaking news

Cum să ai mai mulți bani și mai mult timp cu managementul timpului?

Pentru cei care sunt organizați și chibzuiți cu timpul și banii lor, succesul este mult mai aproape. Chiar dacă poate părea limitativă, plicticoasă și restrictivă o planificare cât mai riguroasă și atentă a timpului vine cu numeroase beneficii. Aceste este și motivul pentru care în acest articol ne-am gândit să oferim câteva recomandări despre cum să ai mai mulți bani și mai mult timp cu managementul timpului.

 

 

Asociate adesea, timpul și bani sunt două lucruri de care mulți se plâng, fie separat, fie împreună. Poți avea timp, dar nu bani, poți avea bani, dar deloc timp sau poți sta rău la ambele capitole. Mai rar vezi pe cineva care să se bucure din plin de amândouă. Însă oricare ar fi situația, lucrurile se pot îmbunătății prin management.

 

Ce poate aduce un bun management al timpului?

 

Un bun management al timpului are numeroase implicații pozitive. Cele mai evidente sunt acelea că: ne putem împărți și organiza  programul de așa manieră încât să avem timp nu doar pentru muncă, ci și pentru noi și, chiar dacă nu reușim să facem mai mulți bani, putem măcar să ne gândim mai bine la cum să-i gestionăm și să ne bucurăm de ei.

 

Organizarea timpului aduce mai multă eficiență în ceea ce facem, posibilitatea de a realiza în același interval de timp mai multe lucruri, eliberare de stres și de panică, relații mai armonioase și echilibrate cu toți cei din jur, economie și prosperitate.

 

Dacă vei reuși să te observi pentru o perioadă și vei corecta tot ceea ce te scoate din ritm, te obosește sau îți răpește timp prețios ce ar putea fi folosit în alt scop, ai mult mai multe șanse să câștigi în lupta cu timpul și cu organizarea lui.

Fiecare avem propriile tabieturi și propriile repere de eficiență, însă există o serie de coordonate generale, ce nu trebuie să fie omise din nicio obișnuință, respectiv: prioritizarea activităților importante și planificarea lor mai la începutul programului, când nivelul de concentrare și energie este mai bun, pauze de relaxare obligatorii, măcar la 50 de minute, mai puțin multitasking și rezolvarea mai multor problemelor de un anumit tip împreună, mai puțin timp petrecut în întâlniri inutile, pe telefon și pe rețelele de socializare.

 

De ce să participi la un curs de management al timpului?

 

Deprinderea principiilor de bază ce stau la baza unui bun management al timpului implică multe elemente și detalii, pe care de multe ori le pierdem din vedere. Prezentarea lor concentrată și stabilirea unor etape pregătitoare și intermediare până la găsirea formulei potrivite poate dura o perioadă și poate avea nevoie de o îndrumare avizată.

Nu este niciodată ușor să renunți la obiceiuri și tabieturi și să devii peste noapte autodisciplinat, perseverent, punctual, mult mai eficient în stabilirea și urmărire obiectivelor stabilite.

 

Dacă vrei să afli mai multe despre managementul timpului, despre cum trebuie el făcut pentru a ajunge în cel mai scurt timp la rezultate pozitive, ce implicații poate avea gestionarea eficienta a programului asupra succesului profesional și asupra nivelului de venituri, poți alege cu încredere unul dintre cursurile managementul banilor oferite de Eagle Consult Services.

 

>