Breaking news

Cum poti sa obtii mai usor si mai rapid un imprumut?

loading...

Cand te gandesti la obtinerea unui imprumut rapid, iti vin in minte trei variante. Prima optiune este, de obicei, sa apelezi la un prieten sau o ruda. Insa, la scurt timp, poti realiza ca ai nevoie de un ajutor pe termen mediu pentru a-ti putea duce planurile la bun sfarsit fara a-ti fi greu sa inapoiezi banii.

imprumut

Cu alte cuvinte, constati ca varianta unui credit cu posibilitatea achitarii in rate reprezinta o solutie mult mai potrivita pentru tine. Desigur, acest lucru nu este tocmai posibil in cazul in care apelezi la apropiati. Cel mai probabil, acestia vor dori returnarea sumei de bani intr-un timp cat mai scurt, integral si nu in transe.

Drept urmare, cea de-a doua varianta presupune solutia clasica: mai exact, accesarea unui imprumut de la o institutie bancara, cu plata in rate. Si in acest caz, insa, te poti confrunta cu detalii nefavorabile situatiei tale actuale. Spre exemplu, conditiile bancilor pot fi greu de indeplinit pentru tine si, in consecinta, exista posibilitatea sa primesti un raspuns negativ.

Astfel, iei in considerare cea de-a treia varianta, a posibilitatii obtinerii unui imprumut cu ajutorul unei institutii financiare nebancare – IFN. Aceasta optiune este de multe ori varianta optima pentru momentele in care doresti sa iti duci la bun sfarsit planurile intr-un mod cat mai rapid.

De la fondarea sa (2006) si pana in prezent, Provident Financial Romania, parte a grupului britanic International Personal Finance (IPF), a deservit peste 1 milion de clienti unici in intreaga tara. Acestia au devenit clientii Provident datorita faptului ca poti obtine rapid un credit de nevoi personale, pe termen scurt sau mediu, cu suma cuprinsa intre 500 si 20.000 de lei.

imprumut

Practic, o IFN precum Provident reprezinta o alternativa la institutiile bancare. Conditiile de aplicare pentru un imprumut rapid nebancar sunt minime, astfel incat obtinerea creditului devine mai accesibila pentru o categorie mai larga de beneficiari. In plus, compania iti pune la dispozitie serviciul optional si auxiliar de gestionare a creditului la domiciliu, care este mult mai practic pentru clienti.

Conditiile Provident pentru obtinerea unui imprumut:

– varsta de minimum 18 ani;

– cetatenie romana;

– adresa de domiciliu sau resedinta pe teritoriul Romaniei;

– venit fix minim lunar de 300 de lei, dovedibil (prin intermediul adeverintei de salariu, al talonului de pensie sau al unui raport de la ANAF pe care-l poate obtine compania, cu acordul tau);

– un numar de telefon valabil.

Imprumut la domiciliu

Pentru ca lucrurile sa decurga cat mai rapid si usor pentru tine, alege serviciul optional si auxiliar de gestionare a creditului la domiciliu. In conditii de maxima siguranta, necesare in contextul COVID-19, un reprezentant Provident se va deplasa la tine acasa in maximum 48 de ore. Acesta te va ajuta cu intocmirea formalitatilor si iti va inmana banii. Ulterior, el te va vizita saptamanal sau lunar pentru colectarea ratelor.

Pentru a solicita un credit rapid de la Provident poti contacta reprezentantii institutiei, telefonic, la unul dintre numerele 021 9877 sau 021 275 75 75 (apel cu tarif normal). Alternativ, poti aplica direct pe site-ul companiei Provident.ro, iar unul dintre reprezentantii companiei te va contacta in cel mai scurt timp pentru a discuta mai multe detalii.

loading...