Breaking news

Cum poti obtine o atmosfera calda si primitoare in gradina casei?

Este normal ca in momentul in care ai o casa cu gradina sa iti doresti sa te simti extraordinar, atat in interiorul locuintei, cat si in afara acesteia. De aceea, este obligatoriu sa nu pui accent doar pe designul interior, ci si pe amenajarea gradinii. 

Este foarte important ca in curtea casei tale sa se regaseasca cateva elemente, care iti pot oferi un sentiment intens de pace, liniste si de iubire. Citeste in continuare articolul, pentru a afla care sunt produsele de care ai nevoie, pentru a te simti intotdeauna relaxat in propria curte.

Iata ce trebuie sa ai in gradina, pentru a te bucura de o atmosfera calda si primitoare:

  • Set de terasa cu canapea si masa

Este foarte important ca in momentul in care iesi din casa, sa ai unde sa stai la aer, astfel incat sa poti sa te relaxezi putin. De aceea, este obligatoriu ca inainte de toate, sa cumperi un set pentru gradina, format dintr-o canapea de dimensiuni mari si o masa de calitate superioara. 

Acest set trebuie sa fie amplasat la umbra, pentru a te bucura de un confort sporit in timpul zilelor caniculare de vara. Este recomandat sa alegi cea mai confortabila canapea, cu perne moi si mari, care sa te faca sa nu vrei sa te mai ridici. 

  • Hamac

Daca vrei sa pui mai mult accent pe relaxare, atunci ai nevoie de unul sau mai multe hamace cu suport. In cazul in care nu-ti plac modelele cu suport din comert si ai cativa copaci zdraveni si apropiati in gradina, poti sa agati hamacele chiar de acestia. 

Nimic nu se compara cu placerea si bucuria de a te legana in hamac in timpul in care porti discutii interesante cu cei mai dragi oameni din viata ta. Poti gasi aici cateva mituri despre hamac, dar si argumente pro, care sa te ajute sa iei cea mai buna decizie.

  • Lampi pentru gradina

Este elementar sa incerci sa luminezi curtea intr-un mod cat mai placut si corect. De aceea, nu trebuie sa te axezi pe stalpii de iluminat cu lumina puternica pentru intreaga suprafata a gradinii, ci trebuie sa gasesti alte solutii eficiente – poti apela la lampi pentru exterior, cum sunt cele de la homelux.ro, pentru zonele in care iti doresti ceva mai multa lumina. 

Aceste lampi sunt extrem de moderne si sunt luate in vedere de marea majoritate a oamenilor, fiindca induc o stare excelenta de spirit, datorita luminii difuze pe care o emana. 

  • Paturi si covoare tesute

Daca vrei ca gradina sa arate cat mai fancy si cool, atunci este obligatoriu sa adaugi pe canapea cateva paturi crosetate. De asemenea, poti adauga si perne colorate sau albe, care sa induca si mai mult sentimentul de acasa. Este obligatoriu sa iei in vedere aceste elemente, fiindca pe langa faptul ca au un rol practic important, acestea pot realiza o atmosfera primitoare si calda intr-un mod foarte simplu si usor. 

In cele din urma, ia aminte la toate elementele prezentate si adauga-le asa cum crezi de cuviinta in gradina casei tale, pentru a obtine cea mai calduroasa atmosfera. 

Sursa foto: Unsplash.com

>