Breaking news

Cum poti deschide o firma fara efort, fara stres si fara sa pierzi timp?

Fara doar si poate ca ai prieteni, cunostinte sau membrii din familie care administreaza o afacere. Si poate te intrebi cum ai putea sa faci si tu pasul in antreprenoriat astfel incat sa incerci sa iti monetizezi ideile pe care le ai. Daca pana acum ti-a lipsit curajul de a deschide o firma, trebuie sa stii ca este foarte simplu sa te vezi in postura de antreprenor, iar in acest sens serviciile profesionale pentru infiintarea societatilor comerciale sau a diferitelor entitati cu personalitate juridica reprezinta cea mai la indemana solutie pentru orice viitor antreprenor.

Ce inseamna infiintarea unei societati comerciale?

Prin prisma faptului ca legislatia din Romania ofera posibilitatea de a alege diferite forme de personalitate juridica pentru o firma, este foarte important ca orice antreprenor sa stie ce tip de entitate juridica sau societate comerciala urmeaza sa infiinteze. Cea mai simpla forma de organizare pentru o societate comerciala este Societatea cu Raspundere Limitata (SRL). Aceasta presupune conditii simplu de indeplinit pentru cei mai multi dintre antrepenori, dar si obligatii sau sarcini usor de respectat de catre acestia.

Pentru a putea activa sub forma unui SRL este necesara urmarea unor pasi. Primul pas il reprezinta informarea cu privire la documentele necesare a fi depuse la Registrul Comertului pentru infiintare SRL. Urmeaza apoi completarea intregii documentatii necesare pentru dosarul care trebuie depus la aceasta institutie a statului. In situatia in care nu doresti sa pierzi timp si sa investesti efort pentru a te ocupa personal de etapele pentru infiintarea viitoarei societati comerciale, poti apela la serviciile profesionale pentru infiintarea de firme.

Servicii pentru infiintarea societatilor comerciale

O firma profesionista care ofera inclusiv servicii de infiintare SRL se poate ocupa de toate aspectele necesare ca in cel mai scurt timp si fara stres sa poti obtine documentatia pentru ca viitoarea societate comerciala sa functioneze. Serviciile profesionale pentru infiintarea unei firme acopera aspecte precum rezervarea numelui pentru viitoarea firma, elaborarea actului constitutiv pentru infiintarea societatii comerciale, elaborarea si redactarea contractului de comodat pentru viitorul sediu al firmei si depunerea intregii documentatii la Registrul Comertului.

Tot in cadrul serviciilor de infiintare a unei societati comerciale antreprenorii vor putea beneficia de consultanta privind alegerea tipului de societate comerciala pentru care opteaza. Odata ce ai apelat la o firma specializata in servicii de infiintare SRL ai certitudinea ca inclusiv completarea ulterioara a dosarului daca este cazul cu anumite documente va reveni in sarcina firmei pe care ai angajat-o pentru a se ocupa de acest aspect. Nu in ultimul rand firma respectiva se va ocupa de ridicarea documentatiei care confera dreptul de a incepe activitatea firmei tale si de inmanarea documentatiei respective.

In contextul in care vrei sa scapi de stresul si de efortul necesar pentru infiintarea unei societati comerciale, dar si daca vrei sa investesti timpul necesar pentru acest demers in ceva cu adevarat productiv, atunci cu siguranta ca merita sa apelezi la o firma profesionista ca ofera servicii de infiintare SRL. Cu un portofoliu foarte diversificat si cu multi ani de experienta in acest domeniu de activitate, firma Lextor iti pune la dispozitie servicii complete pentru a putea deschide o firma. Pentru detalii suplimentare acceseaza lextor.ro.