Breaking news

Cum poti decora o camera cu ajutorul unor tablouri canvas

Se spune ca locuinta noastra nu este altceva decat o reflexie a personalitatii noastre si a stilului care ne caracterizeaza. Totul in jur ar trebui sa reflecte justetea acestei afirmatii, pornind de la culoarea peretilor, piesele de mobilier si obiectele de décor. In ansamblu, totul ar trebui sa fie un intreg, unul in care sa te simti cu adevarat acasa, nu un simplu vizitator, ca intr-o camera de hotel.

Trucuri simple, dar de mare efect

Potrivit specialistilor in amenajari interioare, exista unele trucuri simple, dar de mare efect care pot schimba total aspectul unei camere. Unul dintre ele se refera la folosirea de tablouri canvas. De fapt, se stie ca in general arta este recunoscuta pentru acest efect pe care il are. Si, vorbind despre tablouri canvas in particular, trebuie sa recunoastem ca sunt pe placul nostru. Avem o oferta generoasa de unde putem alege, nu costa prea mult si sunt atat de diverse incat este imposibil sa nu gasesti unul pe placul tau.

Tablouri canvas personalizate

Daca esti genul de persoana care mereu iese in evidenta cu ceva, atunci trebuie sa folosesti tablouri canvas personalizate. Sunt acel mic artificiu de stil care face diferenta, si tuturor ne place asta.

Cum te “joci” cu tablourile

Nu este nevoie sa cheltuiesti bani multi pe obiecte de décor sau piese de mobilier care sa-i ofere camerei de zi, de exemplu, un aspect placut, in care sa te simti in largul tau. Poti avea exact acelasi efect cu ajutorul unor tablouri canvas ieftine, dar pe care sa stii cum si unde sa le asezi. Daca spatiul pe care il ai la dispozitie este unul generos, incearca si tablouri canvas 5 piese, si efectul va fi de-a dreptul spectaculos. Adauga pe langa ele ceasuri, oglinzi sau obiecte vintage si toata lumea va fi de-a dreptul impresionata.

Un perete galerie

Cu siguranta exista prin casa ta un perete care poate deveni o adevarata galerie de arta. Evident, in miniatura. Daca peretele este ceva mai mare, repetam indicatia de a utiliza tablouri canvas 5 piese sau tablouri multicanvas, cum mai sunt cunoscute, care vor oferi un look cu adevarat aparte.

Amplaseaza tablourile in locuri mai putin obisnuite

Chiar daca este vorba despre tablouri canvas ieftine, poti mereu sa oferi un efect de-a dreptul spectaculos atunci cand iesi din zona ta de confort si le amplasezi in locuri mai putin obisnuite. Spre exemplu sub scari, pe rafturi sau chiar intr-un dressing. Cei care iti vor trece pragul casei vor remarca aceasta si vei fi apreciata pentru bunul tau gust si inspiratia de care dai dovada atunci cand vine vorba despre amenajarile interioare.

Un mic truc, de efect, pentru a acoperi…

Un tablou canvas poate fi si un mic truc, de efect, menit sa ascunda ceva. Nu te gandi neaparat la un seif, desi nu este o idee chiar gresita, ci eventual o doza pentru cabluri, un mic defect de pe perete sau orice altceva. Si, de ce sa nu o faci cu stil, daca tot nu iti permiti momentan sau faci lucrari pentru a repara zona?

>