Breaking news

Cum poti caștiga la turneul Thunderspin de pe Winboss.ro?

Cazinoul Winboss organizează periodic turnee la care clienții săi pot juca. În cadrul acestora, cu cât aduni mai multe puncte, cu atât mai sus te vei poziționa în clasament. Iată care sunt cele mai fresh premii oferite de noul concurs – Turneul Thunderspin, numai la WinBoss.ro.

Ce premii sunt oferite în turneul Thunderspin?

Fondul total de premiere este de până la 10.000 Lei. Suplimentar, se vor acorda și 1.430 de Rotiri Gratuite.

Premiile vor fi distribuite astfel:

 • Locul 1: Bonus format din 1.000 Lei (rulaj 5x) si 100 rotiri gratuite la jocul “40 Burning Hot” de la providerul EGT (rulaj 1x), miza rotirilor fiind de 0,40 Lei/spin;
 • Locul 2: Bonus format din 500 Lei (rulaj 5x) și 75 rotiri gratuite la jocul “Cash Bonanza” de la providerul Pragmatic Play (rulaj 1x), miza rotirilor fiind de 0,80 Lei/spin;
 • Locul 3: Bonus format din 100 Lei (rulaj 5x) și 250 rotiri gratuite la jocul “Angels vs Demons” de la providerul Thunderspin (rulaj 1x), miza rotirilor fiind de 0,20 Lei/spin;
 • Locul 4: Bonus format din 25 rotiri gratuite la jocul “Rich Wilde and the Book of Dead” de la providerul Play’n GO (rulaj 1x), miza rotirilor fiind de 1 Leu/spin;
 • Locurile 5 – 6:Bonus format din 150 rotiri gratuite la jocul “Spy Girls” de la providerul Thunderspin (rulaj 1x), miza rotirilor fiind de 0,20 Lei/spin;
 • Locurile 7 – 10: Bonus format din 100 rotiri gratuite la jocul “Atomic Mushrooms” de la providerul Thunderspin (rulaj 1x), miza rotirilor fiind de 0,10 Lei/spin.

Premiile vor fi acordate ținându-se cont de numărul de puncte acumulat de jucători și de poziția pe care aceștia o ocupă în clasament.

Cine poate participa la turneul Thunderspin?

Pot participa la turneul Thunderspin  doar cei care au un cont activ pe platforma cazinoului. Promoția se desfășoară în perioada 02.01.2023, ora 12:00 – 15.02.2023 ora 23:59. De asemenea, pot participa la Promoție și jucătorii care au îndeplinit procedura de verificare a contului de joc [kyc], fie înainte de începerea Promoției, sau cel mai târziu până la finalul acesteia și care nu au dezactivată opțiunea de a fi contactați.

Dacă nu te-ai înregistrat încă pe site-ul WinBoss, poți face acest lucru în doar câteva minute, urmând acești pași simpli. Intră pe site-ul winboss.ro și folosește butonul „Creare cont”. Formularul de înregistrare este compus din 2 părți, pe care îl vei completa cu date despre tine. Odată ce vei furniza toate datele și vei apăsa pe butonul de încheiere, poți valida contul. Este recomandată verificarea contului pentru a nu fi limitat în depuneri și retrageri mai târziu.

După validarea contului, poți participa la turneul Thunderspin accesând secțiunea „Turneu” a website-ul winboss.ro și să selectezi butonul “Particip!”.

Cerințe în revendicarea premiilor din Turneu Winboss

Premiile din turneul WinBoss pot fi primite doar dacă sunt respectate anumite condiții. Una dintre acestea constă în faptul mizele eligibile au o valoare de 1 RON.

Punctele vor fi generate conform următorului mecanism:

Vei acumula puncte pe baza multiplicatorului obținut ca urmare a câștigului din fiecare pariu plasat: pariu câștigat împărțit la miza utilizată.

Exemplu : La un pariu de 5 lei ai un câștig de 10 lei, atunci rezultatul împărțirii 10/5 = 2, vei primi 2 puncte în clasament. În cazul în care suma obținută este mai mică sau egală cu suma mizei plasate, vei acumula 0 puncte. Pentru situația în care nu înregistrezi câștiguri în cadrul unei rotiri, atunci vei acumula 0 puncte.

Departajarea în clasament se realizează pe baza punctelor acumulate în intervalul de timp în care se derulează Promoția. Pentru a te poziționa pe primele 3 locuri, trebuie sa acumulezi minimum 5000 sau mai mare.

În Thunderspin de la WinBoss sunt eligibile pentru participare toate jocurile de la provider-ul “Thunderspin” și următoarele 5 jocuri de la alți provideri:

 • Pragmatic Play – Curse of the Werewolf Megaways;
 • Relax – Marching Legions;
 • Big Time Gaming – Extra Chilli;
 • SkyWind – Big Buffalo;
 • Wizard – Fire vs Ice.

Premiile din turneu vor fi acordate în maximum 72 de zile lucrătoare din momentul finalizării Promoției. Paticipanții pot consulta oricând poziția în clasament, direct în secțiunea “Turneu”. Poți participa la turneu doar dacă nu ai o altă promoție activă. Așadar, îndeplinește condițiile bonusului deja activ înainte de a intra în cursa pentru premii.

Atenție! În cazul în care înregistrezi o cerere de retragere înainte de îndeplinirea condițiilor de rulaj, atât bonusul cât și câștigurile derivate vor fi anulate în mod automat. De asemenea, dacă participi la Promoție cu mai mult de un (1) cont de utilizato, vei fi exclus.

Turneul Thunderspin de la WinBoss e o bună ocazie de a juca mai mult în secțiunile preferate. Premiile pot fi privite ca o recompensă, iar cu cât vei juca mai mult, cu atât mai mare va fi premiul câștigat de tine. Așa că… Spor la rotiri!

>