Breaking news

Cum poti avea mai multa grija de securitatea propriei locuinte?

Pentru a avea o casa sigura, exista mai multe solutii de luat in calcul. Nu este deloc greu sa aveti o casa sigura, mai ales in momentul in care alegeti sistemele potrivite, iar noi va oferim mai multe informatii in cele ce urmeaza.

Pentru a avea o casa sigura, exista mai multe solutii de luat in calcul. Nu este deloc greu sa aveti o casa sigura, mai ales in momentul in care alegeti sistemele potrivite, iar noi va oferim mai multe informatii in cele ce urmeaza.

Instalati camere de supraveghere

Camerele de securitate pot inregistra continuu sau numai atunci cand este detectata miscare. Avand in vedere toate acestea, exista o gama larga de camere disponibile. Unele sunt superioare pentru inregistrarea nocturna. Unele camere au campuri vizuale extrem de mari. Unele au sirene, iar majoritatea au comunicatie in doua sensuri. Deoarece camerele de ultima generatie pot fi costisitoare, este esential sa va cunoasteti cerintele inainte de a cumpara o camera de securitate. De pe site-ul comenzi.ro puteti achizitiona mai multe tipuri de astfel de camere in functie de cerintele proprii.

Senzori de miscare

Cand se detecteaza miscare in casa, senzorii de miscare pornesc o alarma si trimit alerte mobile catre telefonul proprietarului. In aceste dispozitive se folosesc lasere sau lumina infrarosie. Senzorii  vor fi alertati daca campul sau fasciculul sunt deteriorate. Unii dintre cei mai avansati senzori pot face diferenta dintre oameni si animale, precum si sa simta caldura corpului.

Importanta adaugarii unor niveluri suplimentare de protectie nu poate fi exagerata. Desi senzorii de miscare nu sunt prima ta linie de aparare, acestia pot ajuta un sistem bun de securitate a locuintei sa devina si mai eficient. Cand parasim orasul, preferam sa ne punem sistemul in Mod Away. Senzorii de miscare vor fi activati, iar interiorul casei noastre va fi in siguranta.

Alarme si sonerii

Daca apare o persoana nedorita, o alarma decenta va atrage atentia asupra proprietatii tale. Fiecare sistem de alarma include o sirena, iar camerele de securitate cu sirene sunt, de asemenea, disponibile. Sirenele sunt mijloace de descurajare active eficiente. Sirenele si alarmele ar trebui configurate pentru a identifica comportamentul suspect si integrate cu ceilalti senzori. Majoritatea sistemelor de securitate pot fi configurate pentru a functiona conform unui program si pentru a se arma la anumite perioade de-a lungul zilei.

Sunt utile pentru a va avertiza cu privire la prezenta unui intrus si pentru a-l speria pe hotul respectiv. Din pacate, politia este rareori capabila sa raspunda prompt la o spargere – majoritatea spargerilor se incheie in cateva minute – dar o alarma puternica ii va descuraja pe majoritatea hotilor.

Luati in considerare dimensiunea proprietatii pe care doriti sa o protejati . Pentru a acoperi intreaga zona, de cate detectoare de miscare, camere de securitate si alte echipamente aveti nevoie? Suprafata de teren pe care trebuie sa o acoperiti va juca un rol in acest sens. Examineaza-ti spatiul disponibil si evalueaza-ti optiunile. Veti dori sa luati in considerare echipamente suplimentare cu cat aveti mai mult spatiu. Din fericire, aproape fiecare companie de securitate ofera pachete care contin o varietate de senzori.

 

 

Alegerile in ceea ce priveste sistemele de securitate pot fi influentate de ceea ce ai in casa. In timp ce aveti copii si babysitter care sunt in casa pe tot parcursul zilei, detectoarele de miscare nu sunt foarte la indemana – amintiti-va, senzorii de miscare sunt cei mai eficienti atunci cand sunteti in afara orasului – dar camerele care va permit sa verificati si sa urmariti lucruri in timp ce va aflati la munca pot fi o solutie mai buna.

>