Breaking news

Cum poate afacerea ta să ajungă pe prima pagină în Google?

Într-o lume care se transferă încetul cu încetul în mediul online, ne împiedicăm în mod inevitabil de inconveniente. Suntem noi în universul digital și ne confruntăm cu lipsa de experiență. Aceasta conduce, în mediul afacerilor, la incertitudine și stagnare. Ce facem, ca antreprenor, pentru binele companiei noastre, când simțim că mediul online nu ne face dreptate și ne coboară sub nivelul concurenței?

 

Răspunsul nostru este: SEO!

Pentru orice antreprenor care se simte depășit de complexitatea digitală, soluția noastră este clară, simplă și avantajoasă. SEO – cunoscută ca optimizarea motoarelor de căutare, este un amalgam de tehnici moderne care au luat naștere pentru binele brand-urilor prezente online.

Cum se întâmpla asta? Are loc o analiză SEO pentru afacerea ta, urmată de câteva strategii bine-gândite de optimizare a site-ului tău web. Astfel, aflăm care sunt necesitățile tale și ale afacerii pe care o conduci și ne putem asigura că suntem agenția perfectă pentru tine!

Optimizarea motoarelor de căutare se referă la setul de tehnici SEO cu ajutorul cărora o agenție precum Servicii SEO București poate jongla cu algoritmii Google. Prin experiență în servicii de copywriting și multe cunoștințe în domeniu am ajuns să reușim să ridicăm companii în ierarhia rezultatelor motoarelor de căutare. Astfel, le-am crescut vizibilitatea, numerele de vizitatori și vânzările online!

 

Cum poate afacerea ta să beneficieze de serviciile noastre SEO?

Dacă te afli într-un impas în ceea ce privește dezvoltarea afacerii tale, nu ai de ce să mai pierzi timpul. Este evident că ai nevoie de o promovare mai bună. Dar chiar dacă promovarea este de calitate și inteligentă, este toată în zadar dacă nu este vizibilă publicului!

Aici intervine Servicii SEO București! Agenția noastră oferă optimizare SEO preț avantajos și rezultate garantate. Analizăm piața ta de desfacere, website-ul, companiile „rivale” ție și tehnicile lor de promovare. Numai în acest mod putem afla ce strategii se pretează pentru tine!

În urma acestei analize detaliate vom afla care sunt necesitățile și aspirațiile brand-ului tău. Într-un final, vom ști ce plan să abordăm. În urma acestuia, site-ul tău va avea șanse mari de a apărea pe poziții mai înalte în paginile Google decât site-urile concurente cu produse similare.

 

Care sunt avantajele vizibile pe care le resimt clienții noștri?

În urma aplicării unui plan SEO detaliat, realizat strategic și personalizat, urmează cea de a treia etapă de optimizare. Agenția noastră pune foarte mult accent pe feed-back. Tocmai din acest motiv, plasăm o importanță deosebită pe înregistrarea rezultatelor obținute.

În consecință, ultima etapă SEO pentru noi este realizarea unor rapoarte lunare de rezultate ale promovării optimizate. Numai așa putem înțelege dacă abordarea noastră a fost una potrivită și dacă putem continua să dezvoltăm afacerea în același mod.

În urma optimizării, acestea au fost rezultatele obținute de clienții noștri:

 • Un web-site fără erori
 • Articole de blog creative promovate în spații online strategice
 • Număr crescut de vizitatori ai site-ului
 • Număr crescut de vânzări online
 • O poziție mai înaltă în ierarhia căutărilor Google pentru grupul-țintă de clienți

 

Pașii propriu-ziși ai optimizării SEO București

Optimizarea motoarelor de căutare este un termen puternic și general. Acesta include o sumedenie de acțiuni, tehnici și strategii. Acestea, numai combinate în modalitatea perfecta pentru fiecare client de al nostrum pot da rezultatele mult dorite!

Care sunt câțiva dintre pașii noștri cei mai importanți?

 1. Instalarea Google Analytics și Search Console
 2. Corectarea website-ului și a link-urilor
 3. Optimizarea SEO a imaginilor, titlurilor și descrierilor
 4. Crearea unei pagini „blog” pentri web-site
 5. Mărirea vitezei site-ului
 6. Măsurarea rezultatelor

 

Cea mai importantă investiție pentru compania ta

Concluzionând, SEO este cea mai bună modalitate de a îmbunătăți performanțele afacerii tale. Este singura metodă modernă și sigură de a surclasa toate numele „rivale” din domeniul tău de activitate. Experiența și cunoștințele dobândite pe parcursul celor 50 de ani cumulați de promovare fac Servicii SEO București perfect pentru micile și marile afaceri

Așadar, fie că ești la început de drum, ori ai ajuns într-un punct de stagnare din punct de vedere antreprenorial, îți putem fi de ajutor! Dacă și tu simți că aceasta ar fi o investiție mică pentru o schimbare mare, atunci vizitează site-ul nostru și lasă-ne un email la contact@serviciiseobucuresti.ro pentru a afla mai multe!

>