Breaking news

Cum ne prezentam la o intalnire de afaceri

Eticheta in mediul bussines se refera in general la detaliile legate de vestimentatie. Este imperios necesar  sa ne axam pe calitate, eleganta si bineinteles pe simplitate, insa trebuie sa avem grija sa nu cadem prada monotoniei. Putem desigur sa fim creativi si autentici in ceea ce ne priveste outfitul, insa nu este nevoie sa exageram. Accesorizarea are un rol cheie in crearea tinutei tale, deorece accesoriile transmit mesaje subliminale in urma carora interlocutorii tai isi vor face o parere despre tine la o prima vedere. Acest articol vine in ajutorul tuturor care au avut o experienta nepotrivita la o intalnire de bussines, sau celor care urmeaza sa aiba una si vor sa arate impecabil.

            Simplitatea, este intotdeauna o alegere perfecta

             Chiar daca avem talentul sau experienta pt acest lucru, machiajul pentru o astfel de intalnire nu este nici pe departe asemanator cu cel de nunta sau de evenimente extravagante. Indicat este ca tenul dumneavoastra sa fie cat mai curat si luminos astfel incat sa denote naturaletea si simplitatea. Pentrun luminozitate puteti folosi crema dumneavoastara preferata si probabil un bb cream care sa nu lase fata incarcata. Un machiaj natural si cat mai subtil si o linei de tus cu siguranta va da senzatia de profesionalism. Rujul va trebui sa fie si el in aceeasi nota, o nuanta de nude ar fi excelenta. In ceea ce priveste parul nu exista prea multe detalii legate de acest subiect, cert este ca trebuie sa fie aranjat.

Tinuta bussines este un “must have” pentru intalnirile de afaceri

 Dupa cum bine stim, un outfit office are la baza 3 piese indispensabile si anume fusta  ( pana sub genunchi)/ pantaloni, camasa si taior iar acestea de obicei se gasesc in culori neutre. Desigur secolul 21 aduce dupa sine cateva tendinte noi in aceea ce priveste tinutele office si anume au introdus culoarea. Desigur ca specialistii ne indruma in a opta pentru o singura piesa de vestimentatie intr-o culoare tare si nu pentru intregul costum. Pantofii cu toc nu trebuie sa lipseasca din aceasta imagine. Ei sunt emblematici pentru acest gen de imbracaminte si sunt cei care dau senzatia de suplete si eleganta. Bineinteles ca din punct de vedere al cromaticii acestia trebuie sa fie in ton cu tinua

            Investeste in accesorii de calitate

            Cu siguranta cerceii cu pene, sau pantofii ori gentile extravagante si colorate ar putea fi perfecte pentru tinutele speciale si de ocazie, dar in cazul unei intalniri de afaceri acestia trebuie sa dispara din peisaj si opteaza pentru  bijuterii cat mai simple. O pereche de cercei de argint si un lantisor scurt care sa nu sara in evidenta este fara doar si poate o alegere potrivita. Ceasul este un element cheie in aceasta tinuta. Este la fel de important ca tinuta in sine. Daca ai ales variata pe argintiu a bijuteriilor este indicat ca ceasul sa fie argintiu.

Hainele vorbesc de la sine despre noi, despre ce fel de om suntem si ii determina pe cei din jur sa se raporteze la noi inr-un anumit fel. Cand te pregatesti pentru  astfel de intalnire, asigura-te ca tinuta este in stilul office, ca accesoriile sunt de calitate, astfel vei  inspira profesionalism si incredere.

 

           

 

 

>