Breaking news

Cum ne îmbrăcăm la 1.50?

1.50 este doar un exemplu, ideea este că avem nevoie de niște idei destul de clare pentru a alege haine potrivite atunci când suntem mai scunde. Să ne înțelegem, nu înseamnă că este ceva în neregulă cu noi, din contră, lumea poate fi văzută cu totul altfel de la înălțimi mici, înseamnă doar că avem nevoie de extra atenție când vine vorba de stil.

Aruncă hainele fără formă– dacă rochia ta preferată este în formă de A, poți să renunți de pe acum la ea, deoarece nu își face absolut nicio favoare. Optează pentru haine care evidențiază linia siluetei tale. În loc să alegi haine cu o mărime mai mare, alege haine care ți se potrivesc perfect. Astfel, poate ar fi o idee bună să găsești un croitor local care să îți poată aranja hainele conform nevoilor.

Elimină pantalonii ¾ – din păcate, sunt un trend care și mie îmi place la nebunie, mai ales când apar temperaturile puțin mai ridicate, sunt o alegere ideală. Dar nu pentru noi, scundele. Astfel, fie că optezi pentru pantaloni scurți sau lungi până sub glezne, nu alege ¾.

Alege cu grijă accesoriile– de multe ori spun că accesoriile sunt cele care determină look-ul final al oricărei ținute. Astfel, dacă nu ai înălțimea la care ai visat, încearcă să nu cumperi accesorii foarte mari, care sa pară disproporționate. Mai degrabă optează pentru câteva accesorii de bază, esențiale, nu folosi prea multe bijuterii sau eșarfe.

Alege pantofi în culori neutre– asta poate fi puțin mai dificil, depinzând de sezon. Dar fie că preferi pantofii cu toc sau balerinii, nu cumpăra culori care ies ușor în evidență. Astfel vei risca să creezi un contrast care nu te va pune într-o lumină bună. Alegând culori neutre, de culoarea pielii, vei alungi picioarele și vei părea mai înaltă.

Scoate în evidență talia – talia nu este ceva ce vrei să ții ascuns. Cum spuneam deja la prima idee, evită hainele care nu își evidențiază linia corpului. Însă dacă adaugi o curea care să îți evidențieze talia, vei crea exact proporțiile pe care le dorești, și vei da impresia că ești mai înaltă.

Pantaloni și pantofi de aceeași culoare – cum spunea, pantofii nud pot fi dificil de aleși în sezonul rece. Astfel, cel mai bun lucru pe care îl poți face este să își asortezi pantalonii cu pantofii. Pantaloni lungi negri? Alegem bocanci de aceeași culoare. Optimizezi astfel instant proporțiile.

Rochii – rochiile sunt prietenii de nădejde ale persoanelor scunde, deoarece au puterea de a-ți alungi corpul instant, cu un minim de efort. Și vei arăta mereu elegant. Astfel, în loc să optezi pentru o fustă creion și o cămașă, mai bine alege o rochie office care nu va crea linii nedorite pe corpul tău, păstrând proporțiile perfecte.

Acestea sunt doar câteva idei pe care le poți pune în aplicare pentru a vedea o îmbunătățire în garderoba ta actuală. Iar pentru un plus de imbold, Crazy-Deals.ro îți oferă un cod reducere Answear si un cod reducere Sinsay cu care poți cumparala un preț super haine de pe site-ul tău preferat.

>