Breaking news

Cum îți poate schimba apa Kangen viața

Calitatea vieții în Japonia este un standard de atins în modul în care fiecare își trăiește viața. Oamenii sunt mai sănătoși, mai longevivi și mai liniștiți și pun preț pe calitate. De aceea, producătorul japonez de ionizatoare de apă vine în ajutorul tău printr-o tehnologie modernă ce îți va schimba viața. Apa Kangen este o sursă de sănătate pentru organism și datorită proprietăților sale îți aduce o mulțime de beneficii.

Apa Kangen este decontaminată și adaptată nevoilor tale

Prin intermediul ionizatorului de apă Enagic obții apa perfectă pentru consum. Este filtrată de impurități, bacterii, microorganisme, și este supusă unui proces de electroliză prin care i se reglează pH și cantitatea de minerale prin intermediul curentului electric. Apa Kangen este puternic hidratantă, antioxidantă și alcalinizată, fiind perfectă de băut de întreaga familie. Înlăturând orice substanță contaminată din apa de la robinet, ionizatorul reușește să furnizeze apă sigură, consumul acesteia fiind recomandat pentru orice categorie de vârstă.

Spre deosebire de apa obișnuită de la robinet sau cea îmbuteliată, apa Kangen vine cu mai multă siguranță pentru consumatori. În plus, datorită inovației tehnologice, ionizatorul de apă Enagic generează 5 tipuri de apă cu proprietăți diferite. Variațiile de pH oferă tipurilor de apă întrebuințări diverse, precum apă de curățat, dezinfectat, apă de înfrumusețare și, evident, apă pentru consum. Alegând apa ionizată ajuți organismul să se detoxifieze și să fie mai rezistent în fața afecțiunilor medicale. Substanțele nocive ingerate din apa de la robinet pot avea efecte negative în timp, dar acum poți preveni această situație simplu și ușor. Comandă și tu ionizatorul de apă Kangen și te vei bucura de toate beneficiile!

Apa Kangen este produsă de un dispozitiv medical

Compania japoneză Enagic este renumită internațional pentru ionizatoarele de apă te ajută cu soluții sănătoase pentru viața ta. Este singurul dispozitiv de acest fel care a obținut recunoaștere pentru producerea componentelor și echipamentelor de grad medical, existând ionizatoare de apă chiar și în spitale pentru consumul pacienților. Este o companie cu experiență în domeniu ce produce astfel de aparate pentru o gamă largă de consumatori, fie persoane fizice sau juridice. Ionizatorul de apă este perfect atât în bucătăria ta cât și la birou, astfel încât să bei pe tot parcursul zilei apă curată indiferent de locul în care te afli.

 

Apa Kangen este certificată ISO și este singura care a obținut Medalia de Aur a Asociației Calității Apei. Enagic este o companie specializată pe dispozitive de ionizare și filtrare a apei așa că poți să îi alegi cu încredere. Au expertiză în domeniu și produc totul cu profesionalism. Alegerea aparatului care să îți furnizeze apa pentru 15-20 de ani de acum încolo nu a fost niciodată mai simplă. Beneficiile apei Kangen și certitudinea că a fost gândită și adusă pe piață de o echipă competentă sunt motivele principale pentru care ionizatorul de apă Enagic este soluția perfectă pentru o viață sănătoasă!

Ionizatorul Enagic te ajută să stai departe de apa nesănătoasă

Ai grijă de organismul tău și de substanțele pe care i le oferi alegând să consumi apă calitativă, sigură și cu proprietăți dovedite pentru sănătate. Apa Kangen hidratează în profunzime, este microstructurată, antioxidantă și cu pH adaptat cerințelor corpului tău. Consumă și tu apa Kangen și te vei bucura de îmbunătățiri vizibile fizic și psihic!

 

>