Breaking news

Cum își petrec tinerii timpul liber?

Sportul este cel mai frumos lucru din lume. Tinerii sunt pasionați în ziua de azi de sporturile extreme deoarece astfel își evaluează riscurile, își cunosc propriile abilități, au mai multă încredere în ei.

Astfel de sporturi pot fi: mountain bike, cățărare, alpinism, schi-alpinism, ciclism, înot, ultramaraton, bungee jumping, participarea la diferite concursuri și altele. Acest lucru, de a se implica în situații de risc, nu înseamnă totuși să se comporte în mod nechibzuit. Ei trebuie să se antreneze pentru a minimiza riscurile și a putea apoi atinge obiectivele sportive dorite.

Tinerii sunt pasionați de tehnologie, mai ales de smartphone-uri. Stau ore în șir pe Facebook, pe WhatsApp, obicei care nu are efecte pozitive în timp asupra creierului lor. Tinerii au ajuns să fie înrobiți de smartphone-uri, vor cele mai noi gadget-uri apărute în fiecare an pe piață. Acum viața online face parte din viața de zi cu zi, tinerii sunt dependenți de tehnologie. Mulți dintre ei consideră că viața lor s-a schimbat datorită tehnologiei, că așa, prin intermediul rețelelor sociale, au posibilitatea de a comunica mai rapid cu prietenii sau cu rudele care se află departe. În ciuda faptului că folosesc mesageria vocală și SMS-urile, ei continuă să creadă despre comunicarea față în față că este mult mai plăcută.

Mulți tineri sunt pasionați de blogging. Viața de blogger este descrisă ca fiind una de succes în ziua de azi. Unii dintre ei fac din asta o afacere. Cu ajutorul unor instrumente de marketing, bloggerii pot crește și pot câștiga bani. Mulți tineri din străinătate trăiesc din acest gen de afacere și chiar câștigă destui bani. Pentru aceasta ei caută să folosească o abordare oarecum diferită de ceea ce există la alte bloguri, să prezinte ceva nou și să aleagă subiecte de nișă, care ar putea interesa milioane de oameni. Unii bloggeri fac asta doar din distracție și din pasiune, alții renunță la un moment dat pentru că nu câștigă bani, iar alții chiar reușesc în această activitate și au succes.

Fotografia și muzica sunt alte pasiuni ale tinerilor în ziua de azi, care îi ajută să lege noi prietenii. Tinerii sunt încântați să-și petreacă timpul la karaoke, la concerte, festivaluri, etc. Fotografierea unor momente unice în viață este pentru mulți tineri o pasiune, iar uneori poate deveni chiar un model de afacere. Oricine poate învăța să facă fotografii profesionale și apoi să ofere astfel de servicii pe piață. Mulți tineri fac cursuri de fotografie, studiază tehnica și arta fotografică, vor să învețe teorie și practică de la profesioniști și cumpără aparate de fotografiat de înaltă calitate.

Cercetătorii internaționali au evaluat datele din mai multe studii europene cu privire la sănătatea tinerilor în ultimii zece ani și au ajuns la concluzia că din ce în ce mai puțini tineri încep să fumeze în ziua de azi. Unii tineri sunt tentați să fumeze, caută un tutun de calitate, tutun de rulat de la EliteStore, încearcă tot felul de țigări mentolate, adoptă foarte ușor acest obicei care bineinteles ca nu este sanatos pentru organism. Riscurile tabagismului asupra sănătății organismului sunt cunoscute de tineri și de asemenea ei știu că prin renunțarea la tutun pot obține beneficii foarte mari pentru sănătate.

Ce cred tinerii despre fumat? Ei spun că mulți oameni pun accent pe sănătatea organismului și pe aspectul lor (care din păcate poate fi deteriorat destul de ușor de fumat). Fumul de țigară afectează negativ aspectul pielii, ceea ce este observat de tineri imediat. Ei nu sunt de acord cu stilul de viață care este asociat cu obiceiul de a fuma. Acum lumea este pasionată de distracție, de sport și de fitness. Oamenii doresc un stil de viață cât mai sănătos și de aceea sunt preocupați mai mult de diete și planuri nutriționale și nu de tutun sau de alte substanțe care dăunează organismului.

Faptul că fumatul este destul de scump i-a făcut pe mulți tineri să renunțe mai ușor la țigări.

>