Breaking news

Cum functioneaza gama de chiuvete mobile de la Qveta.ro

Intreaga gama de chiuvete mobile de la Qveta.ro ofera o serie de beneficii si de avantaje tuturor persoanelor care nu au posibilitatea de a se conecta la reteaua de apa si de canalizare. Desi exista inca persoane care s-au obisnuit sa traiasca fara o chiuveta, influentele lumii moderne isi spun cuvantul si sunt din ce in ce mai putine persoane care accepta sa se spele pe maini afara in frig sau care accepta alternative incomode.

Chiuvete mobile de la Qveta.ro – o viata normala chiar si in cele mai izolate zone

Cu ajutorul gamei de chiuvete mobile de la Qveta.ro chiar si persoanele care locuiesc in zone foarte izolate pot beneficia de avantajele pe care o chiuveta amplasata in interior le ofera. Cu ajutorul acestor chiuvete mobile pot obtine avize de functionare chiar si firmele care au locatia in zone indepartate, izolate sau care nu au in zona acces la reteaua de apa si canalizare.

Mod de functionare

Chiuvetele mobile sunt echipate cu doua vase de stocare de 20 l. Unul dintre aceste vase este pentru apa potabila in timp ce vasul celalalt este pentru apa reziduala. Aceste vase asigura volumul necesar de apa pentru 40 de spalari. Nu este necesar ca chiuveta sa fie conectata la reteaua de apa sau la scurgere. Este important doar sa ai acces la curent electric de 220 V pentru ca aceste chiuvete sa functioneze.

Chiuveta este realizata din cele mai bune materiale, ceea ce ii confera durablitate si rezistenta. Corpul de mobilier este facut din MDF Higg Gloss si din pal melaminat cu cand ABS, cu cuva din inox satinat si cu o baterie din inox. De asemenea, robinetul instant ofera incalzirea apei pana la 60 de grade.

Persoanele care au deja chiuveta si mobilierul pot sa primeasca doar kitul de instalare care cuprinde intreaga instalatie care este necesara pentru ca chiuveta sa functioneze. Sistemel au garantia standard de 12 luni.

In ceea ce priveste punerea in functiune si transportul, acestea sunt asigurate de firma comercianta pentru Bucuresti sau Ilfov. Pentru alte localitati transportul este asigurat prin curier, iar costurile in acest sens sunt suportate de catre client.

Persoanele care locuiesc in zone izolate pot utiliza aceste chiuvete pentru igiena zilnica si pentru a isi usura cu mult viata. Chiar daca nu este normal, in Romania exista inca numeroase zone, comune si sate intregi care nu beneficiaza de canalizare sau de racordare la reteaua de furnizare a apei. Persoanele care se regasesc in aceste situatii gasesc o serie de alternative, insa niciuna nu se va dovedi la fel de eficienta precum o chiuveta mobila deoarece genul acesta de produse imita in mod cat mai bun comportamentul celor clasice.

>