Breaking news

Cum fac cazinourile online bani?

În relația dintre un jucător de cazino și compania care găzduiește și oferă mediul prielnic pentru pariere există o relație de schimb financiar constant unde ambele părți câștigă bani, dar și pierd bani. Deja știm că jucătorii câștigă bani jucând și plasând pariuri corecte, dar este destul de complicat să înțelegem cum face bani un cazino online. De aceea vom încerca să explicăm acest lucru chiar în articolul de astăzi.

Marginea Casei

Marginea Casei nu garantează câștigurile unui cazino online, dar oferă acestuia o șansă în plus față de jucători. Cazinourile sunt obligate să facă profit pentru a se putea susține, iar marginea casei este unul dintre lucrurile care ajută la îndeplinirea acestui obiectiv. Orice casino online Romania folosește tot felul de jocuri de noroc online optimizate foarte bine. Fiecare dintre aceste jocuri are o margine a casei. Pentru a calcula marginea casei, trebuie să ne uităm la valorile matematice ale RTP-ului, a comisionului încasat de cazino, dar și la regulamentul jocurilor.

Pentru început, trebuie să știi că indiferent cine câștigă un pariu, cazinoul trebuie să primească ceva. Chiar dacă este vorba despre o taxă de retragere, un comision sau o șansă de câștig a pariului. Cel mai bun exemplu este Ruleta de tip American unde jucătorii au o șansă mult mai mică de câștig deoarece ruleta are un număr dublu zero 00, în plus. Acest 00 oferă cazinoului o margine de 5.25%. Ce înseamnă acest lucru? Că indiferent de câte pariuri sunt plasate sau în ce ordine, cazinoul va primi mereu acești 5.25% din toate pariurile plasate.

Asta nu înseamnă că jocurile sunt modificate sau că tu nu ai nicio șansă de câștig. Este vorba doar de a oferi cazinoului o șansă de 2, 3, 5 sau 8% din pariurile plasate pentru că aceștia au un model de business care trebuie să genereze bani.

Bonusuri profitabile

Bonusurile oferite la unele jocuri sau bonusurile și ofertele de bun venit sunt cele mai bune metode prin care cazinourile online ajung să câștige bani de pe urma jucătorilor, dar și atrag foarte mult trafic în urma promovării acestor bonusuri. Deci cazinoul primește jucători, le impune condiția de a depune bani pentru a primi bonusul, iar aceștia ajung de cele mai multe ori chiar să parieze mai mult decât la început, fără să se bucure nici măcar de ceva gratuit.

Pentru a putea câștiga cu adevărat la aceste bonusuri, trebuie să fii și creativ, să fii conștient de condițiile impuse de anumite oferte și să joci inteligent. Pentru a putea învinge sistemul de bonusuri din care cazinourile online fac atât de mulți bani trebuie să știi când să te oprești și să înveți regulile de bază ale celor mai populare jocuri din cazino. Adică Blackjack, Ruletă sau Craps.

Jucătorii Iresponsabili

Una dintre cele mai importante reguli pe care un jucător la cazino trebuie să o respecte este jocul responsabil, adică să facă decizii cumpătate și să nu depășească niciodată o limită a responsabilității. Cazinourile au fost construite astfel încât să te facă să te simți confortabil, să te distrezi, să uiți de probleme și într-un final să ajungi să pariezi până și ultimul ban pe care îl mai ai în buzunar. Cu cât jucătorii pariază mai mult, cu atât cazinoul va avea mai mult de câștigat. Dacă din 500 de jucători activi în fiecare cazino online, există 50 care sunt foarte nepăsători cu privire la câștigurile lor, cazinoul va ieși mereu în profit.

Ceea ce este important pentru un cazino online este să îi forțeze pe acești jucători să joace pe cât de iresponsabil se poate deoarece vor ajunge să piardă, iar pierderile lor vor compensa câștigurile realizate de alți jucători.

Jocuri greu de învins

Cazinoul profită de un principiu foarte echilibrat când vine vorba despre bani și dificultatea pe care o au jocurile care se află în oferta acestora. Există jocuri unde îndemânarea își spune cuvântul, iar jucătorii au de câștigat dacă riscă și au deja destulă experiență. Dar există și jocuri precum sloturile sau loteriile Keno unde niciun jucător nu va avea vreodată o șansă reală de câștig deoarece marginea casei este mult prea mare și nu poate fi învinsă.

De exemplu, cele mai bune jocuri pe care le poți juca pentru a avea șanse cât mai mari sunt jocul de Blackjack, Craps sau Baccarat. Cea mai mică margine a casei de la un joc de cazino este cea de la Blackjack, ea fiind de doar 0.28%.

Concluzie

Cazinourile fac bani de pe urma jucătorilor și se folosesc de lăcomia acestora pentru a putea face profit. Aceste lucruri sunt făcute public, iar dacă jucătorii ar fi mai atenți, câștigurile generate de cazinouri ar fi în continuare mulțumitoare, dar și gamblerii ar câștiga mai mult.

>