Breaking news

Cum extinzi durata de viață a telefonului tău?

Telefonul mobil este o necesitate în prezent. Acesta poate facilita o multitudine de sarcini și ne ține conectați la tot ceea ce se întâmplă în lume. Deși există foarte multe modele pe piață, în funcție de nevoile fiecărei persoane, un lucru este sigur. Toate telefoanele sunt la fel de fragile, în special modelele apărute în ultimii ani. 

Telefoanele pot fi foarte costisitoare, iar majoritatea persoanelor ajung să investească o mică avere în astfel de dispozitive. De aceea, trebuie să ne asigurăm că le vom putea folosi pentru o perioadă lungă de timp în condiții optime. 

Telefonul tău poate fi funcțional pentru mai mult de cinci ani

Tehnologia avansează tot mai mult, iar acest lucru poate însemna că telefonul tău poate, în teorie, să funcționeze la o capacitate optimă pentru mai mult de cinci ani. Cu toate acestea, este necesar să te asiguri că vei avea grijă de câteva aspecte importante pentru a atinge acest scop.

Funcționarea optimă a telefonului mobil este legată atât de partea exterioară, cât și de partea interioară. Integritatea părții exterioare este esențială pentru a proteja componentele din interior care fac telefonul să funcționeze și să reziste pentru o perioadă lungă de timp. 

Protejează ecranul și spatele telefonului

Longevitatea ecranului și a spatelui este esențială. De aceea, trebuie să îți accesorizezi cu atenție telefonul încă de la prima folosire. Foliile pentru protecția telefonului și husele sunt cele mai bune metode de protecție pentru dispozitivul tău. Acest lucru este cu atât mai important în cazul unor modele de telefoane specifice, precum cele create de iPhone. Husele pentru iPhone 13 Pro Max de la Kase Mobile se află pe lista celor mai bune opțiuni, deoarece sunt versatile și rezistente. În alegerea huselor trebuie să ții cont de materialul folosit, dar și de scopul pentru care le vei utiliza. Anumite persoane riscă, de zi cu zi, să compromită integritatea telefonului, iar analiza acestui aspect este foarte importantă. Din fericire, pe kasemobile.ro poți găsi o gamă variată și, cu siguranță, vei găsi un model potrivit pentru nevoile tale.

Setează anumite caracteristici

Anumite setări te pot ajuta să extinzi atât durata de viață a telefonului, cât și a bateriei. Bateria este una dintre caracteristicile principale, însă este și foarte fragilă. De aceea, este indicat să setezi o luminozitate redusă și să diminuezi timpul de blocare a telefonului, precum și timpul de funcționare a bluetooth-ului. Setate incorect, aceste caracteristici pot afecta durata de viață a telefonului și a bateriei.

Utilizează accesoriile potrivite pentru telefonul tău

Pentru a păstra o bună funcționare a telefonului este indicat să utilizezi numai accesoriile potrivite telefonului tău, precum încărcătorul. Înlocuirea accesoriilor cu produse care nu sunt originale și conforme cu telefonul tău pot afecta funcționarea acestuia și, implicit, îi vor afecta longevitatea în timp.

Telefonul este o parte foarte importantă din viața noastră și, adesea, conține amintiri neprețuite. Pentru a evita pierderea acestora și pentru a te asigura că te folosești cât mai mult de telefonul tău este indicat să acorzi atenție modului în care este utilizat. Poți începe acest lucru învățând detalii despre telefonul tău, dar și urmând pașii de mai sus. 

Sursa foto: unsplalsh.com