Breaking news

Cum ar fi să respirăm un aer nepoluat? Ce soluții găsim și de ce să luăm în calcul Altecovent

Calitatea aerului pe care îl respirăm ar trebui să ne preocupe mai mult ca niciodată și asta pentru că nivelul de poluare din zilele noastre este îngrijorător de mare. Ceea ce ar trebuie să ne îngrijoreze cu adevărat este de fapt sănătatea noastră, fiind până la urmă un factor vital pentru noi.

Din păcate, poluarea aerului este o cauză majoră de deces prematur și îmbolnăvire și reprezintă unele dintre cele mai mari riscuri chiar și pentru sănătatea mediului înconjurător în Europa. Accidentul vascular cerebral, bolile de inimă sunt printre cele mai dese cauze de deces prematur din cauza aerului poluat, urmate de cancer și bolile pulmonare. Datele furnizate de către OMS (Organizația Mondială a Sănătății) arată că 9 din 10 oameni respiră un aer contaminat la un nivel foarte ridicat.

De la aerul respirat din zonele metropolitane până la cel din interiorul locuinței, poluarea reprezintă o amenințare destul de majoră atât pentru climă, cât și pentru sănătatea noastră.

Acest aer contaminat din ambele zone (mediul exterior și cel interior) ucid peste 7 milioane de persoane la nivel global, anual. Aceste date ne fac să conștientizăm faptul că este extrem de important dacă aerul pe care îl respirăm este sau nu poluat.

Dacă într-o anumită măsură nu putem controla calitatea aerului din exterior, cel puțin în ceea ce privește interiorul casei noastre depunem toate eforturile necesare pentru a putea obține un climat prielnic, dar și sănătos. Astfel că din ce în ce mai multe persoane recomandă sistemele de ventilație cu recuperare de căldură de la Altecovent, conștientizând faptul că acestea chiar sunt un beneficiu major pentru sănătatea noastră.

Cine este Altecovent și ce sisteme ne pune la dispoziție

Oamenii caută în general calitatea atât în materie de produse, cât și de servicii. Se raportează la compania de unde cumpără, cât de cunoscută este pe piață, ce oferă, ce prețuri pun la dispoziție, inclusiv recenziile altor persoane. Discutăm aici, mai ales de lucruri trainice menite să ne țină o perioadă cât mai îndelungată.

Compania Altecovent este specializată pe piața din România în comercializarea sistemelor de ventilație cu recuperare de căldură, cât și a ventilatoarelor de baie.

Altecovent are o experiență vastă în acest domeniu și de-a lungul timpului a reușit să dezvolte un proiect destul de bine închegat, având ca scop principal fidelizarea și mulțumirea portofoliului de clienți.

Și pentru că pun un accent deosebit pe calitate, Altecovent comercializează doar branduri în care au încredere precum Wafe, Aspira, Komfovent, Paul, inVENTerm, SEVI și multe altele. Produsele sunt bine gândite și promit o funcționare perfectă pe un termen îndelungat.

Servicii Altecovent

Compania asigură o platformă online ușor de accesat și utilizat, de unde cei interesați pot comanda produse de calitate. Echipa de aici personalizează fiecare proiect în parte, în funcție de cerințele și preferințele clienților.

Totodată, oferă și consultanță telefonică pentru clienții care doresc mai multe detalii, iar montajul este asigurat tot de ei.

Să discutăm despre gama de produse

Aici se regăsesc produse precum ventilator aerisire descentralizata, ventilator cu recuperare de căldură, panou de comandă sisteme de ventilație, filtre și accesorii ventilație, sisteme de tubulatură, purificatoare aer profesionale și multe altele.

Caracteristici exacte ale ventilatoarelor descentralizare cu recuperare de căldură

Un astfel de sistem este format din mai multe unități individuale ce sunt montate în toate camerele casei.

Dacă se respectă standardele de montare, indicat fiind să apelați doar la oameni specializați în domeniu cum sunt cei din echipa Altecovent, un astfel de sistem va asigura un aer proaspăt, fără să elimine din căldura din interior. Comparativ cu aerul condiționat, un astfel de sistem vine cu foarte multe beneficii atât pentru confort, cât și pentru sănătatea noastră.

Acesta contribuie la eliminarea excesului de umiditate din locuință, asigură un aer nepoluat fără a introduce praful de la exterior, vine cu economii de energie importante deoarece dă un randament ridicat în ceea ce privește recuperarea de căldură, fiind de peste 93%.

Mai mult decât atât, nu mai este nevoie de deschiderea ferestrelor, pentru că acest sistem va răspândi un aer curat și nepoluat. Practic nu vă mai faceți griji nici de zgomotele de afară care vă pot deranja.

De ce să optați pentru astfel de sisteme de ventilare și aerisire descentralizată

Așa cum s-a specificat și în rândurile de mai sus, sănătatea noastră este foarte importantă. Practic, doar din acest motiv vă puteți gândi să vă achiziționați un astfel de sistem.

În locuință va predomina mereu un aer curat, fără praf sau umiditate. În plus economia la energie este și ea foarte importantă.

Mai mult decât atât, toate mirosurile neplăcute sunt eliminate datorită circulației constante a aerului.

Un astfel de sistem este foarte potrivit și pentru persoanele alergice sau care suferă de astm deoarece elimină polenul din orice încăpere. Astfel că problemele alergiilor vor fi de domeniul trecutului. Acarienii și ciupercile vor fi de asemenea eliminate.

Important de menționat este faptul că alegerea unui astfel de sistem trebuie făcută în funcție de suprafața ce trebuie ventilată, de buget, de nevoi și preferințe. La acest aspect, cei de la Altecovent vă pot ajuta să faceți cea mai potrivită alegere pentru că vă sfătuiți cu specialiști în domeniu. Puteți vedea detalii extra pe site.

Costuri

Costurile diferă în funcție de mai mulți factori importanți, precum suprafața locuinței, tipul sistemului de ventilație, brandul, producătorul, calitatea, dar și instalarea acestora. Aici vă puteți sfătui cu cei de la Altecovent pentru a cere o ofertă de preț în funcție de bugetul pe care doriți să-l investiți.

Poate că pentru început costurile unui astfel de sistem par destul de mari, însă țineți cont de beneficiile pe care le obțineți cu acesta, mai ales că are un rol important pentru sănătate. Avantajul acestor sisteme se raportează și la faptul că într-un timp relativ scurt, costurile se pot amortiza și recupera.

Pentru mai multe detalii accesați pagina oficială ventilatiecurecuperarecaldura.ro.

Date de contact:

0753 967 762

info@ventilatiecurecuperarecaldura.ro

>