Breaking news

Cum alegi husa potrivita pentru telefon, in functie de material

loading...

Cand te hotarasti sa achizitionezi o husa pentru telefon, este recomandat sa tii cont de o serie de factori, inclusiv de materialul din care acesta este realizata.

Husa este un accesoriu ce protejeaza dispozitivul, dandu-i in acelasi timp o nota aparte de stil. In plus, de cele mai multe ori, husa este un accesoriu care iti evidentiaza personalitatea, motiv pentru care trebuie s-o alegi cu mare atentie.

Cum alegi husa in functie de material?

Husele pentru telefoane pot fi confectionate din diferite materiale. De exemplu, gasesti numeroase modele de huse pentru iPhone 8 pe brandgsm.ro, multe dintre ele fiind realizate din piele – un material care ofera dispozitivelor un grad ridicat de protectie, precum si un aspect elegant, dar si din silicon – un material rezistent, asemanator cauciucului, foarte popular printre posesorii acestor telefoane mobile.

Husele din silicon sunt deosebit de eficiente, deoarece protejeaza atat carcasa si implicit bateria telefonului, cat si partile laterale ale acestuia. Daca optezi pentru o astfel de husa pentru smartphone-ul tau, este necesar sa ai in vedere si aplicarea unei folii de protectie pe ecranul dispozitivului, deoarece husa nu acopera si aceasta parte a telefonului.

Mai ai optiunea de a achizitiona o husa din cauciuc, ce este de asemenea eficienta. Pe langa variantele mentionate anterior, husele mai pot fi realizate din materiale plastice, care ofera protectie telefonului, insa nu sunt la fel de elastice precum celelalte modele si se pot rupe destul de usor.

Indiferent de materialul din care este confectionata husa ori de modelul acesteia, este esential sa alegi un produs compatibil cu telefonul pe care-l ai. Chiar daca initial n-ai dat prea pare importanta husei pentru smartphone si foliei protectoare pentru ecran, aceste accesorii sunt foarte utile.

Rolul principal al huselor pentru telefon este acela de a proteja dispozitivele si de a le prelungi semnificativ durata de viata. Mai exista si husele sub forma de portofele, insa dezavantajul lor este ca nu permit utilizatorilor sa foloseasca ecranul fara a indeparta husa.

Cu ajutorul huselor, telefoanele inteligenta sunt ferite de socuri, praf si umezeala. Mai mult, husa este un accesoriu ce apara dispozitivele in cazul in care sunt scapate si previne zgarierea sau craparea acestora. Accesul la butoanele si functiile telefonului este foarte usor chiar si dupa aplicarea husei, aceasta fiind special conceputa pentru a oferi o experienta confortabila utilizatorilor. Husele de tip carcasa sunt modelele cele mai populare, in special pentru ca sunt simplu de folosit si foarte comode.

Sursa foto: https://pixabay.com/photos/cell-phone-case-microsoft-3848075/

loading...