Breaking news

Cum alegi firma potrivită pentru a-ți construi un site profesionist?!

Alegerea firmei care să îți construiască site-ul trebuie să țină cont de câteva criterii, pentru a nu fi în situația de a plăti mult pentru nimic.

constructie websiteInternetul este împânzit de mii de firme care oferă servicii de web design și care te ademenesc cu oferte care mai de care mai tentante pentru realizare website.

Dacă nu ești familiarizat cu termenii este bine să ții cont de câteva criterii atunci când alegi o firmă care să se ocupe de realizarea site-ului tău. Preţul este ultimul criteriu după care trebuie să va ghidaţi.

Nu te arunca să alegi compania care îţi oferă preţul sau timpul de realizare cel mai mic, pentru că acest lucru poate însemna, în egală măsură, o calitate scăzută a lucrării.

Înainte de a bătea palma cu firma verifică experienţa și portofoliul companiei în materie de creare site și administrare site. Acesta se regăseşte, de obicei, pe site-ul companiei.

Este important să ştii exact care sunt persoanele care vor lucra la proiectul tău, care este specialitatea lor şi ce experienţă au în realizare site web.

O echipă profesionistă care se ocupă de realizare site, de obicei, formată din: programatori de web şi de baze de date, web designeri, copywriteri, content writeri, project manager, account, marketer etc.

Dacă portofoliul este în regulă iar persoanele cu care ai discutat îți inspiră încredere poți înainta cu discuția și să atingi un subiect fierbinte: costurile realizării site-ului și durata de finalizare a acestuia.

Un preț mic nu înseamnă automat și un site bun. Întreabă ce include oferta. Doar construirea site-ului? sau îți oferă un pachet complet care să includă și hosting, achiziția domeniului, mentenanță și seo.

Este foarte important ca firma care îți realizează site-ul să se ocupe și de partea de seo, altfel e ca și cum ai avea un magazin nou nouț dar care nu este găsit de nimeni.

Fie că este vorba de realizare magazin online sau realizare site de prezentare, Creative Online Network poate realiza site-uri de prezentare de la zero, în doar câteva zile, indiferent de complexitatea lui și ținând cont de toate cerințele clientului.

Pe lângă serviciul de creare magazin online, Creative Online Network oferă un pachet complet ce include seo, mentenanță, web design, și administrarea site-ului.  Astfel încât acesta să își atingă obiectivele și să fie o poartă a companiei către clienții din mediul virtual.

Site-ul de prezentare reprezintă este cea mai ieftină metodă de marketing existentă în prezent. De aceea, construcția unui site trebuie să fie făcută de specialiști.