Breaking news

Cum alegi canapeaua potrivita pentru tine

Atunci cand este necesar sa alegi o canapea de obicei vine ca urmare a faptului ca doresti o canapea noua sau tocmai ce te-ai mutat. Este recomandat sa nu te grabesti cu alegerea canapelei intrucat reprezinta o achizitie pe termen lung si de multe ori nu foarte ieftina.

Asadar, trebuie sa ti cont de factori principali precum:

Dimensiunea canapelei

Trebuie avut in vedere cate persoane sunt in locuinta si cate folosesc in mod activ canapeaua. De asemenea, este importanta dimensiunea camerei in care este amplasata si daca paote fi folosita in mod curent pentru dormit.

Desigur, atunci cand aveti invitati este utilizata pentru dormit sau daca locuinti intr-o garsoniera, canapeaua este practica.

Asadar, aveti in vederesi forma canapelei, o forma de L sau U, necesita mai mult spatiu. Este de mentionat ca exista canapele exensibile care se pot rabata la nevoie. De asemenea, exista canapele si cu spatiu de depozitare ceea ce salveaza spatiu.

Design

Canapeaua poate fi sub diverse forme si marimi, insa design-ul acesteia ar trebuii sa se potriveasca cu design-ul din locuinta dumneavoastra. In cazul in care aceasta are un aspect vintage sau culori iesite din comun, pot fi piese de rezistenta din camera ta.

Pentru a complete design-ul canapelei puteti achizitiona mici perne care sa completeze tonalitatea canapelei.

Calitatea materialelor

Avand in vedere ca este o achizitie pe termen lung, este indicat sa cumparati o canapea de calitate. O canapea de calitate depinde de materiale, iar acestea se reflecta in confortul resimtit.

Atunci cand o utilizati aceasta trebuie sa fie confortabila. De asemenea, o stofa utilizata in compozitia canapelei sau pielea face ca aceasta sa reziste pe termen lung.

In speranta ca aceste informatii v-au fost utile in alegerea canapelei, puteti vizita online sau in showroom Elvila. Veti gasi o colectie cu peste 100 de canapele pentru toate gusturile si buzunarele.

>