Breaking news

Cum ajungi la aeroport? Închiriere mașină vs. servicii de transfer

Călătoriile cu avionul sunt preferate de tot mai mulți oameni în detrimentul celor cu mașina personală, întrucât ajungi mai repede la destinație, sunt mai practice și mai comode. În ciuda tuturor acestor avantaje, există și un mic inconvenient: transportul către aeroport.

Mijloacele de transport în comun presupun o pierdere nejustificată de timp, taxiurile au suprataxă și nu sunt întotdeauna foarte sigure, motiv pentru care majoritatea oamenilor se orientează către alte variante: închirierea unei mașini sau apelarea la servicii de transfer.

Dacă te pregătești să mergi într-o călătorie cu avionul, în continuare vei descoperi principalele diferențe între aceste două variante, pentru a afla ce ți se potrivește mai bine.

Costurile

Este evident că îți dorești o variantă cât mai prietenoasă cu bugetul tău, așa că trebuie să analizezi în primul rând acest aspect. Închirierea unei mașini prespune din start costuri pe care nu le poți estima, cum ar fi taxa de parcare sau combustibilul, care se adaugă taxei de închiriere. Pe de altă parte, serviciile de transfer către aeroport au o taxă fixă, pe care o afli din start, în care sunt incluse deja toate costurile aferente călătoriei.

Flexibilitatea

Dacă apelezi la servicii de transfer, șoferul va fi gata sa te preia la ora stabilită pentru a te transporta la aeroport în timpul cel mai scurt posibil, fără ocolișuri și opriri nedorite. Dacă îti dorești mai multă flexibilitate, poți închiria o mașină fără șofer și poți face chiar tu opriri pentru a explora împrejurimile. Totuși, vei constata că drumul spre/de la aeroport nu este cel mai bun moment pentru alte opriri așa că cel mai indicat ar fi să lași aceste lucruri pentru o ocazie viitoare.

Confort și siguranță

Indiferent că este mașina ta personală sau o mașina închiriată, atunci când tu conduci trebuie să te concentrezi la drum, să alegi cel mai bun traseu și să te încadrezi în timp. Lucrul acesta se poate dovedi foarte obositor, mai ales dacă mergi pe o rută pe care nu o cunoști sau dai de aglomerație în trafic. Pentru a avea parte de o calatorie relaxantă, fără peripeții, optează pentru serviciile private de transfer. Astfel, soferul mașinii preia grijile tale, iar tu te poți bucura de un drum odihnitor. Acesta cunoaște bine traseul și stie cum să evite aglomerația pentru a ajunge cât mai repede la aeroport. În plus, după un zbor de câteva ore, poate chiar la ore târzii s-ar putea să fie destul de inconfortabil să fie nevoie să mai și conduci către casă sau către hotel.

Călătoriile tale cu avionul pot fi de acum si mai plăcute și lipsite de griji, dacă alegi să folosești serviciile de transfer aeroport de calitate. Compania City transfer propune soluții personalizate în funcție de dorințele clienților, punându-le la dispoziție mașini moderne, variante de lux, dar și variante economice, conduse de șoferi experimentați. Rezervările se fac foarte simplu, direct pe site-ul firmei, așa că poți scăpa de grija transportului către aeroport cu doar câteva click-uri.