Culisele semifinalei unu Eurovision 2013. Ce nu s-a văzut la tv

Prima semifinală Eurovision România 2013, s-a încheiat aproape de miezul nopții în studiourile 1 și 3 ale TVR. La finalul competiției s-au ales cei șase finaliști care se vor bate pe 9 martie pentru a reprezenta România la Malmo în Suedia.

culise eurovison 2013Agitație mare pe holurile televiziunii Române, sâmbătă seară, cât și în studiourile unu și trei. Dacă studioul trei a găzduit scena pe care cei 16 semifinaliști au evoluat, rând pe rând, live, studioul unu a fost amenajat pe post de cameră verde, unde concurenții alături, de presă, așteptau rezultatul final.

După ce fiecare concurent își încheia evoluția pe scena din studioul trei, câteva minute mai târziu își făcea apariția în studioul unu, în Camera Verde, unde presa îi fotografia și îi lua la întrebări.

Dincolo de interviuri, fotografi, chicoteli, bârfe, pariuri cu cine se califică, în Camera Verde, tensiunea plutea în aer până la momentul anunțului finaliștilor, după care, un val de dezamăgire s-a așternut în platoul TVR.

Pentru că fiecare dintre concurenți a venit în Camera Verde însoțit de prieteni, frați, surori, rude și cunoștințe, locurile amenajate în studio s-au dovedit a fi insuficiente. Din acest motiv, Luminița Anghel care a evoluat penultima în semifinală a ajuns în Camera verde și a fost invitată să-și găsească loc, însă s-a enervat puțin când a văzut că nu prea avea unde.

Abia în fundul studioului a reușit să găsească o canapea liberă, și asta după ce persoanele care se așezaseră acolo i-au cedat locul. Anthony, cel care a evoluat ultimul în semifinală, a ajuns să stea în gradenă alături de presă, tot din lipsa locurilor.

diana heteaelectric fencestation 4luminitanataliamaximiliantudor turcuculisedansatoare ouatu

>