Breaking news

Cu Dbags.ro ești la un click distanță de geanta preferată

Ia-ți geanta preferată de la Dbags.ro, primul magazin online din România, ce-ți oferă toată gama de genți, poșete și bijuterii, pentru o ținută impecabilă.

genti dbags.roO ţinută nu este completă fără accesorii, iar Dbags va aşteaptă cu o mulţime de genţi, poşete, portofele, bijuterii şi alte acesorii de damă dar şi serviete şi borsete din piele pentru bărbaţi pe placul dumneavoastră!

Pregătim întotdeauna genţi noi, în ton cu tendinţele în modă păstrând în acelaşi timp calitatea a genţilor cu care v-am obişnuit şi mai ales avem în fiecare săptămâna surprize plăcute sub formă unor oferte speciale.

Cumpărăturile online sunt pe gustul tuturor!

De ce să cumperi genți online de la Dbags.ro?!  Iată câteva motive:

– suntem din ce în ce mai ocupaţi şi timpul nu ne permite să mergem prin magazine,
– modelele de genţi găsite online sunt mai variate şi mai noi,
– preţurile sunt mai convenabile
– termenul de livrare este foarte scurt.

Vă propunem o gamă variată de produse, de la genţi de piele produse în Italia , la genţi casual , genţi office, genţi elegante şi de ocazie uşor de purtat şi de asorta în diverse culori şi materiale.

Stocurile pentru fiecare categorie de genţi în parte sunt limitate, tocmai din dorinţa de a veni mereu cu ceva nou şi pentru a evita situaţiile în care una din genţile noastre ar deveni prea “la modă”.

Dbags te aşteaptă să te convingi de calitatea produselor sale şi să profiţi de ofertele luni septembrie !

Intră pe www.dbags.ro sau contactează-ne pe mail contact@dbags.ro şi tel. 0745344644

>