Breaking news

Cu ajutorul unui site poți afla cine te sună cu număr ascuns

Dacă ești sunat cu număr ascuns și dorești să știi cine te deranjează, acum ai această posibilitate prin intermediul unui soft instalat pe un site.

Portalul videotutorial.ro vă oferă câteva ponturi care să vă ajute să aflați numărul cu identitate ascunsă ce vă deranează în momente nepotrivite.

Potrivit articoului de pe site, trebuie să creați un cont pe un serviciu VoiceIP. Serviciul va aloca un număr pe care îl putem folosi în telefonul sau smartphone-ul nostru pentru a devia toate apelurile primite, doar apelurile cărora le dăm ocupat, doar apelurile la care nu răspundem sau apelurile primite când nu suntem în aria de acoperire a providerului de telefonie mobilă.

Orice telefon sau smartphone suportă call forwarding adică devierea unui apel. Va trebui să căutaţi această funcţie în telefonul vostru la Setări apeluri sau Call Settings.

În opţiunea Call forwarding se trece numărul către care doriţi să deviaţi, în cazul nostru numărul VoiceIP, pentru una dintre situaţiile disponibile: Always Forward (Deviaţi toate apelurile), Forward when busy (Deviaţi când respingeţi apelul), Forward when unanswered (Deviaţi când nu răspundeţi) sau Forward when unreachable (Deviaţi când nu vă aflaţi în aria de acoperire). (…) Cea mai bună alegere sunt primele două opţiuni: Always Forward sau Forward when busy.