Breaking news

CTP despre numirea lui Lăzăroiu: “Este un atentat la siguranţa naţională”

loading...

Cristian Tudor Popescu consideră că numirea fostului lingău al lui Băsescu la Ministerul Muncii este un gest de provocare la adresa cetăţenilor de bun simţ.

cristian-tudor-popescu-ctp-declarat-gandul-realitatea-tv-antenaJurnalistul Cristian Tudor Popescu a declarat astăzi: “Omu’ a fost propagandistul Cotrocenilor şi cu această calificare este acum numit la unul dintre cele mai importante ministere, să se ocupe de «oamenii muncii» din ţara asta. Să ni-l imaginăm pe domnul Lazaroiu în dialog cu cetăţenii. Ce prestigiu are acest om? Ce calificare are? Lăudător al domnului Traian Băsescu.

Este un gest extrem, este o bătaie de joc la adresa cetăţenilor. Probabil PDL s-a împăcat cu gândul că nu va mai caştiga alegerile. Altfel, nu pot înţelege o astfel de manevră care nu starneşte decât dezgustul publicului. Lazaroiu este bomboana de pe colivă. Este un atentat la siguranţa naţională. Să numşti un asemenea om la un minister cu un grad atât de mare de complexitate şi dificultate, poate crea convulsii sociale”, a mai spus Cristian Tudor Popescu în direct, la Antena 3.

loading...