Breaking news

CSM Bucureşti a cucerit pentru a doua oară consecutiv, medaliile de bronz în Liga Campionilor

loading...

Prezente pentru al treilea an consecutiv în Final Forul Ligii Campionilor la handbal feminin, handbalistele de la CSM Bucureşti au reuşit să-şi egaleze performanţa din 2017 şi să fie a treia echipă ca valoare din Europa.

În prima repriză, CSM Bucureşti a condus şi cu 7 goluri, intrând la pauză cu un avans de cinci goluri, scor 19-14. Însă rusoaicele au venit motivate de la vestiare şi în minutul 48 au reuşit egalarea scorului la 25-25, pe un fond al relaxării handbalistelor CSM Buucreşti.

Finalul a fost strâns, întrucât handbalistele de la CSM au ratat mingi importante şi cu 5 secunde înainte de fluierul final, au primit lovitură de la 7 metri, rusoaicele care s-au aproiat la un singur gol deiferenţă, însă nu a mai fost timp pentru golul egalizator.

Sâmbătă, la Budapesta, CSM București a cedat în fața lui Gyor ETO, scor 20-26, în semifinala Ligii Campionilor pentru al doilea an consecutiv. În timp ce Rostov Don s-a înclinat în fața lui Vardar Skopje, scor 19-25.

Cristina Neagu a fost desemnată golgheterul Ligii Campionilor ediţia 2018. În 2016, CSM Bucureşti a câştigat în premieră Liga Campionilor după ce a învins în finală echipa ungară Gyor, cu scorul de 29-26 după aruncările de la 7 metri.

În 2017, Campioana României a învins în finala mică, echipa Buducnost Podgorica cu scorul de 26-20 (13-12), în Papp Laszlo Sportarena din Budapesta.

loading...
English English French French Italian Italian Romanian Romanian