Breaking news

Crystalglamour.ro lansează prima colecție proprie de ceasuri cu Swarovski: JESSY

Pentru o ținută sport sau elegant, dacă mergi la serviciu sau în parc, pentru a te evidenția din mulțime la o petrecere sau pur și simplu pentru tine, pentru ca te face sa te simți altfel, alege unul din modelele colecției Jessy: cloud, stars, unique sau drops.  

ceas cristale swarovskiModele simple dar și elegante în același timp, care prin strălucirea elementelor Swarovski aduc un plus de farmec și inedit oricărei ținute.

Un norișor (cloud) vesel , stele (stars) căzătoare, o atitudine unică (unique) și picături (drops) strălucitoare…

Modele speciale de ceasuri cu cristale Swarovski pentru persoane deosebite care știu că ceasul nu mai este doar un obiect de care ne folosim să știm cât este ora, ci o adevărată bijuterie care ne completează ținuta și ne face să strălucim în fiecare zi.

Nu trebuie să fii neapărat colecționar sau cunoscător, doar iubitor de ceasuri și este de ajuns, astfel sigur colecția de ceasuri Jessy te va fascina. Mai ales că are prețuri foarte accesibile și chiar greu de rezistat!!

Cumpără-ți chiar azi un Cloud, un Stars, un Unique sau un Drops și pe lângă ceas vei primi și un cadou, la fel de strălucitor, cum ar fi o brățară shambala cu cristale Swarovski sau un  pix cu cristale Swarovski.

Chiar și pentru cei pretențioși, colecția Jessy cuprinde o gamă variată de modele!! Încearcă și tu și ai să vezi că nu-i poți rezista!!

Măcar un  model din colecție nu ar trebui să îți lipsească de la mână atunci când, ieșind din casă, te gândești: azi este o nouă zi, mă simt bine și vreau să strălucesc având o adevărată bijuterie cu Swarovski pe mână!!!

>