Breaking news

Cruduța a plecat cu o tonă de bagaje în Toscana la filmările pentru Burlăcița

loading...

Daniela Crudu și-a luat după ea în Toscana, nu mai puțin de patru geamantane îndesate cu haine, pentru filmările la reality show-ul Burlăcița.

daniela crudu - burlacitaE decisă să-și găsească jumătatea prin intermediul reality show-ului „Burlăcița” și de aceea a plecat în Toscana înarmată nu doar cu tot farmecul personal, ci și cu patru geamantane burdușite cu haine.

Daniela Crudu a vrut să fie sigură că odată ajunsă în Italia nu se va gândi la piesele vestimentare lăsate acasă, așa că a avut la ea 30 de perechi de pantofi și sandale cu toc și aproape 50 de rochii, unele elegante, altele de zi.

Spre surprinderea tuturor, în scurt timp „Burlăcița” s-a plictisit de haine, așa că a rugat-o pe sora ei să remedieze problema.

„Sora mea mi-a mai trimis încă două geamantane cu haine, pentru că nu-mi ajungeau și, recunosc, am mai cheltuit și acolo bani pe poșete, în special”, povestește Daniela.

Printre haine, Daniela și-a strecurat și câteva obiecte dragi, de care nu se desparte niciodată.

„Mi-am luat iconița de la bunicul meu, o fotografie cu mamaia mea și una cu sora mea. Mai port mereu un portofel foarte vechi, pe care îl am de la bunica mea, care a murit când eu eram mică. De fiecare dată când mergeam cu ea la piață, scotea portofelul ăsta și îmi cumpăra ce îmi doream, iar mie îmi plăcea atât de mult, că mi l-a lăsat. Eu cred că îmi poartă noroc”, spune „Burlăcița”.

loading...
English English French French Italian Italian Romanian Romanian
>