Breaking news

Criterii pentru alegerea unor măsuţe de cafea de calitate

Alegerea unei masute de cafea nu este o decizie tocmai usoara. Sunt anumite criterii de care trebuie sa tii cont inainte de a face orice alegere. Incepand de la model, pana la calitate si structura, fiecare mic detaliu conteaza.

Acest lucru se datoreaza faptului ca masuta de cafea reprezinta o piesa importanta din mobila pentru sufragerie. Daca este considerata elementul cheie al livingului, atunci trebuie intr-adevar sa fie o piesa speciala, unica.

Masa de cafea JASMINE

Sursa fotografie: https://www.naturlich.ro/masa-cafea-1s-jasmine-pin-alb-pin-antic-1200-x-450-x-670-mm.html

MATERIALUL DE FABRICATIE

Materialul de fabricatie este primul criteriu de care trebuie sa tii cont inainte de a face achizitia propriu-zisa. Calitatea unei masute de cafea o reprezinta materialul din care este construita. Cu cat materialul este mai rezistent, cu atat mai mult sporeste durata de viata a acesteia. Mai mult decat atat, piesele de mobilier realizate din materiale premium au un finisaj mai elegant, fiind recunoscute foarte usor ca fiind obiecte valoroase. In general, mobila pentru sufragerie trebuie sa faca o impresie buna in fata oaspetilor.

DIMENSIUNEA

Un alt aspect prioritar este dimensiunea masutei de cafea, concomitent cu spatiul disponibil pentru aceasta. In cazul in care doresti doar sa o inlocuiesti pe cea veche cu una similara, atunci dimensiunea nu mai trebuie sa fie o problema. Daca optezi pentru o masuta de cafea mai mare sau mai mica, atunci trebuie sa estimezi cum va arata spatiul cu noua achizitie.

Tot la acest capitol putem include si forma, dar nu si stilul. In comert se gasesc o varietate de forme disponibile. Pentru camerele destinate copiile trebuie alese intotdeauna masute de cafea fara colturi, pentru a evita posibilele accidentari. Recomandam gama de mese de cafea marca Naturlich. Portofoliul lor cuprinde masute de cafea in diverse forme si dimensiuni.

STILUL

Exista mai multe stiluri pentru masutele de cafea. Cele moderne se potrivesc foarte bine in incaperile non-traditionale deoarece reusesc sa aduca un plus de valoare ambientului. Masutele de cafea vintage se potrivesc atat in camerele traditionale, cat si in cele moderne, deoarece stilul vintage reuseste de fiecare data sa imbine intr-un mod placut atmosfera actuala cu cea veche.

FUNCTIONALITATEA

Un alt criteriu in vederea alegerii unei masute de cafea de calitate si utile este reprezentat de functionalitatea pe care o are. Stim prea bine ca pana si o masuta de cafea poate avea functionalitati multiple. O masuta de cafea poate fi utilizata pentru a lua masa, pentru a citi, pentru a utiliza laptopul, pentru a scrie, si, de ce nu, pentru a depozita diverse obiecte, precum reviste sau agende. Unele masute de cafea au etajera suplimentara, iar altele dispun de sertare.

Masa de cafea BAILEY

Sursa fotografie: https://www.naturlich.ro/masa-cafea-bailey.html

Fie ca alegi o masuta de cafea rotunda, patrata sau dreptunghiulara, in nuante deschise sau inchise, cu etajera in plus sau simpla, trebuie sa te gandesti si la modul de amenajare al incaperii. Masuta de cafea trebuie sa fie parte a decorului. Dar poate fi si un element cheie. Alegand o masuta de cafea atipica, cu siguranta va fi elementul central al camerei, care va atrage toate privirile.

>