Breaking news

Criterii în alegerea unei clinici de stomatologie

loading...

Durerile de dinţi sunt dintre cele mai puţin suportabile. De aceea, ideea de a avea un medic stomatolog permanent care să va monitorizeze dantura nu este una rea. În plus, la ora actuală există foarte multe clinici de stomatologie care oferă o gama largă de servicii de la tratarea cariilor până la lucrări dentare complexe.

clinica stomatologicaÎnsă, tot datorită numărului mare de cabinete, există posibilitatea să nu ştiţi către ce uşă să vă îndreptaţi pentru a vă trata. Ca să vă fie mai uşor o să vă oferim câteva criterii de care puteţi să ţineţi seama când vreţi să vă alegeţi clinica de stomatologie.

Cel mai la îndemână mod de a vă găsi un medic stomatolog bun este să vi-l căutaţi prin intermediul rudelor sau prietenilor.

În aşa fel aveţi siguranţa că puteţi obţine informaţii sigure şi obiective despre performanţa şi experienţa stomatologului. Deasemenea, majoritatea cabinetelor stomatologice sunt prezente în mediul online, ceea ce simplifică căutările dumneavoastră.

La un search pe internet puteţi descoperi informaţii concrete despre clinică, medicii stomatologi ai acesteia, imagini din cabinet, precum şi informaţii despre materiale şi tehnlogia prin care sunt realizate procedurile.

Chiar dacă există clinici care utilizează aceleaşi materiale şi aceeaşi tehnologie, calitatea tratamentelor poate diferi datorită experienţei, calificării şi talentului medicului stomatolog.

De aceea, este bine ca, în cazul în care există testimoniale din partea clienţilor să le citiţi pentru că pot fi relevante în acest sens.

Aspectul clinicii este şi el foarte important

Una este să vedeţi o clinică care să vă impresioneze în mod plăcut prin curăţenie, prin aparatură şi echipamente şi nu în ultimul rând prin amabilitatea şi atitudinea prietenoasă a medicilor şi alta să daţi peste o clinică în care curăţenia lasă de dorit, serviciile nu se ridică la aşteptările dumneavoastră sau medicii afişează o atitudine nu tocmai prietenoasă. Dacă niciunul dintre criteriile de mai sus nu va ajută să luaţi o decizie, atunci puteţi începe printr-un cosnultatie sau un tratament minor cum ar fi plombarea unei carii sau un detartraj. În aşa fel, veţi putea să vă faceţi o părere exactă despre clinica respectivă sau medicul respectiv.

Un alt criteriu destul de important în opinia pacienţilor sunt preţurile

Acesta este şi un motiv destul de întemeiat pentru care majoritatea oamenilor nu calcă într-un cabinet stomatologic decât în caz de urgenţă sau în ultimul moment când tratamentul implicit te poate costa mai mult. Mai bine să previi, decât să tratezi – spune o vorbă din bătrâni. Tarifele unei clinici de stomatologie diferă în funcţie de materiale, aparatură şi experienţa medicului. Preţurile mici nu atestă tratamente calitative. Economia nu se face cu sănătatea pentru că există riscul să plătiţi de două ori pentru acelaşi tratament!

Pentru cei interesaţi de un stomatolog bun, vă recomandăm Supera Dental Concept, o clinica stomatologica din Bucuresti, sectorul 2, care promovează conceptul de stomatologie funcţională în România şi a cărei misiune este de a pune un semn de egalitate între sănătatea danturii şi cea a întregului organism. Pentru detalii şi informaţii privind serviciile sale va invităm să o descoperiţi online!

loading...
English English French French Italian Italian Romanian Romanian
>