Breaking news

Cristina Spătar, Cătălin Botezatu și Teo Trandafiri au deschis Next Level Tattoos

loading...
“NEXT LEVEL TATTOOS”- Cel mai important proiect al lui Costi Azoiței, președintele Artiștilor Tatuatori din România, și artist tatuator, s-a lansat la începutul acestei săptămâni.
 
vedete tatuaje - valentin raducanu - teo trandafirPrima școală autorizată în domeniul tatuajelor și dermopigmentării, dar și cel mai mare salon de tatuaje profesionale și piercing, s-a inaugurat, luni dimineața, în prezența unei legende în domeniu, cunoscutul Ami James, precum și în prezența profesorilor Costi Azoiței, Maria Păuna, Emilio Gonzalez și John Maxx.
Sunt fericit să mă aflu pentru prima oară în România, mai ales că am origini româneşti. Nu am mai spus asta până acum, dar mama este româncă şi chiar a locuit foarte aproape de zona asta”, a spus artistul cunoscut și din reality-show-ul Miami Ink.
Seara a fost rezervată vedetelor, care au venit în număr mare la deschiderea Next Level Tattoos.  Teo Trandafir, Cristina Spătar, Cătălin Botezatu, Andreea Antonescu, Maria Constantin, Simona Pope, Marcel Toader, Cătălin “Pitbull” și Oana Atodiresei, Cristi Mitrea sau DJ Wanda au fost doar câțiva dintre cei care au vrut să afle noutăți din domeniul tattoo.
La inaugurarea primei școli de tatuaje din România a participat și medicul Valentin Răducanu, cunoscut drept stomatologul vedetelor.
Dacă unii sunt deja “purtători” de astfel de desene permanente pe piele, iată că au fost și persoane care, după ce au văzut cu cât talent mânuiesc mașina de tatuat, dar și cât de exigenți sunt artiști salonului în privința respectării tuturor regulior de igienă, s-au hotărât pe loc să se tatueze.
“Nu am nicun tatuaj, dar cred că ceva discret, finuț, mi-aș putea face”, a spus solista Cristina Spătar, iar Teo Trandafir s-a consultat cu tattoo artistul Costi Azoiței în privința alegerii unui desen.
Cătălin Botezatu și Simona Pope sunt două vedete care au depășit deja numărul de cinci tatuaje, au venit să-l întâlnească pe Ami James. Au făcut poze împreună, au socializat, iar artistul a promis că se va întoarce cât de curând după ce a fost plăcut impresionat de oameni, de peisaje, de mâncarea bună, într-un cuvânt, de țara noastră și tot ce i-a oferit ea! 
loading...