Breaking news

Cristina Oae a născut! Creatoarea de modă face botez cu 300 de invitați!

Cristina Oae, creatoarea de lenjerii intime, a adus pe lume, prin cezariană, în urmă cu o lună, o minunăție de fetiță. La finalul lunii septembrie, micuța Ingrid Katherina Maria  va fi botezată. 

 Cristina Oae a fixat slujba pe 23 septembrie la o biserică din Capitală, iar petrecerea de botez, la care sunt așteptate în jur de 300 de persoane, pe 24 septembrie, la un local renumit de evenimente – Aristocrat Events Hall. Petrecerea se anunță una fastuoasă, eveniment la care sunt așteptate mai multe nume sonore din showbiz, nașii fetiței fiind Adrian Minune și soția lui, Cati.

Invitații se vor delecta cu preparate alese, căci Cristina împreună cu conducerea de la Aristocrat Events Hall au creat un meniu cu totul special: palina cu cremă de avocado și somon afumat; salată exotică cu rodii și avocado; mini frigăruie cu roșii cherry, mozzarella și busuioc proaspăt; choux cu pate de gâscă și mango; mini frigărui cu cașcaval swaitzer și struguri; piept de rață afumat; frigăruie cu prosciutto di parma și pepene galben; ou de prepelită cu icre de somon; biscuite cu branză brie și dulceață de coacăze; ruladă din piept de curcan cu mozzarella și pomodori secchi; bruschete cu pastă de măsline și parmesan; file de somon la grătar și creveți cu sos lemon butter servit cu risotto și sote de fasole păstăi cu chilli; mușchi de vită, mușchi de porc, și piept de pui la grătar cu sos brun; cartofi franțuzești și buchetieră de legume și salată mixtă. Desigur, candy bar-ul și tortul nu vor lipsi.

Cu o săptămână înainte de naștere, Cristina a realizat o sedință foto spectaculoasă în care și-a etalat burtica de gravidă. După ce a devenit mămică, bruneta a reușit să scape de 10 kilograme, pe parcursul celor nouă luni ea luând în greutate nici mai mult, nici mai puțin de 14 kilograme.

>