Breaking news

Cristina, favorita băieţilor a părăsit concursul “Fabrica de staruri” de la TVR 1

loading...

Băieţii din Fabrica de staruri vor fi nevoiţi, din această săptămână, să-şi găsească o altă confidentă, întrucât, în ediţia din 6 mai a emisiunii de la TVR 1, cea mai bună prietenă a lor, Cristina, a fost eliminată din concurs.

Cu un procent de 43,35% din voturile telespectatorilor, ea i-a cedat locul lui Beti, care a obţinut 56,65% din voturi. Plecarea Cristinei din casă a stârnit lacrimile unora dintre concurenţi.

Pentru Beti, seara de duminică a fost una cu multe emoţii. După ce a trecut hopul duelului cu Cristina, prestaţia sa fiind apreciată de membrii juriului drept una mai bună în condiţii de stres, Beti s-a văzut din nou printre cei patru nominalizaţi în finalul concursului.

Obişnuită deja cu rolul de… scoasă în faţa clasei, Beti a păşit cu zâmbetul pe buze alături de Irina, Mihai şi Maria, celalţi trei nominalizaţi ai juriului. Iar încrederea i-a fost răsplătită de profesorii din Academie, care au decis ca, de această dată să o salveze de la un nou duel.

Irina a fost şi ea salvată, de colegii din casă, iar Mihai – nominalizat a treia oară – şi Maria – aflată la primul duel – sunt cei care vor deschide ediţia Fabrica de staruri de săptămâna viitoare.

Până duminică, telespectatorii pot vota pentru Maria (02) sau Mihai (11), prin SMS la 1388 (0,99 euro/SMS, TVA inclus, valabil în reţelele Cosmote, Orange, Vodafone, Zapp).

 

 


loading...