Breaking news

Cristina Dochianu face box pe platoul de filmare cu colegul de la GSP TV

Lumea luptelor este plină de surprize. De curând însă, Alexandru Ganci, prezentatorul Fight News de la GSP TV a descoperit acest lucru pe pielea lui.

cristina dochianuLa filmarea promo-ului pentru emisiune s-a trezit “atacat” de colega lui, Cristina Dochianu, cu o ploaie de pumni, cea mai mare parte dintre ei artistici, însă din păcate nu toţi.

Deşi o fire delicată, frumoasa Cristina nu se joacă când vine vorba de sport! Aşa că, la filmări, între pumnii ceruţi de regie, a scăpat şi unul cât se poate de serios.

Scenariul de la care pornea promo-ul pentru Fight News, jurnalul de la GSP TV dedicat sporturilor de contact, îi punea pe cei doi prezentatori, Alexandru Ganci şi Cristina Dochianu, faţă în faţă, Cristina urmând să lovească. Deşi avea ochiul machiat ca şi cum ar fi fost lovit, Alexandru s-a trezit la filmare cu o lovitură neaşteptată şi urmările de rigoare. Pentru ca totul să pară cât mai credibil, Cristina şi-a luat rolul în serios, rezultatul fiind un pumn surpriză pentru colegul de filmare dar şi, spre bucuria tuturor, un promo de senzaţie.

Astăzi, telespectatorii GSP TV se vor întâlni cu Alexandru Ganci şi Cristina Dochianu la Fight News. MMA, box, restling, judo, orice ar fi, iubitorii sportului de contact trebuie să fie informaţi.

Fight News le aduce telespectatorilor cele mai noi ştiri despre luptătorii preferaţi, analize, comentarii şi reportaje de la ultimele gale disputate.

>