Breaking news

Cristina Anghel, învățătoarea grevistă, candidează pentru un post de senator din partea USL

Învăţătoarea Cristina Anghel, cea care în 2010, a fost în greva foamei pentru 70 de zile, va candida la alegerile parlamentare pe listele USL.

Cristiana Anghel a acceptat să candideze într-un colegiu din Craiova pentru un post de senator din partea ULS pe locurile rezervate PC.

O persoană cu forţa morală şi responsabilitatea civică a doamnei învăţătoare Cristiana Anghel va oferi o necesară lecţie de responsabilitate şi va demonstra că băncile Parlamentului sunt pentru muncit, pentru construit, pentru gândit, nu pentru dormit”, a declarat, miercuri, Dan Voiculescu, citat de Agerpres.

Învăţătoarea Cristina Anghel a fost în greva foamei de două ori. Prima dată a intrat în greva foamei pe  26 august 2010, fiind nemulţumită de diminuările salariale din sistemul bugetar. A renunţat la acest gest 70 de zile mai târziu, la cererea Preasfinţitului Ioan.

Anul acesta, în luna iulie, Cristina Anghel a intrat din nou în grevă. Motivul: se simţea „atacată“ de Comisia Europeană. Mai exact, Anghel condamna atitudinea și cerințele Comisiei Europene față de „poporul român“.

>