Breaking news

Cristina, Alina, Adrian Ţutu şi grupul Akikai merg în finala ”Românii au talent”

În această seară a avut loc cea de-a doua semifinală a concursului “Românii au talent”. Ţuţu Adrian, care a transmis un nou mesaj românilor, Cristina şi Alina cele care au văzut cum “plouă cu bărbaţi” şi grupul Akikai sunt câştigătorii celei de-a doua semifinale.

romanii-semifinala-2Seară plină de surprize la emisiunea care arată celorlalţi români cât de talentaţi sunt câţiva dintre ei. Pentru a ajunge în finală s-au luptat trupe de dansatori, parodiatori sau “cântăreţi”. Doar trei dintre ei au reuşit să convingă juriul şi publicul că merită să între în finala din 25 aprilie.

Adrian Ţuţu, tânărul care a fost ajutat de părinţii săi din ceruri să convingă românii că este un talentat, a mers în semifinală pentru că a sensibilizat juriul la preselecţii cu imnul “Românii au talent”. El a transmis un mesaj pe care toţi tinerii ar trebui să-l urmeze: “Iubiţi-vă părinţii”. Cristina şi Alina, care au interpretat melodia “I’ts raining men”, cu toate că mai mult au ţipat, ele au reuşit să se facă alese. Grupul spotriv Akikai, care a arărat cum se taie legumele şi fructele, a atras atenţia publicului, dar şi votul lor.

Săptămâna viitoare vor avea loc alte două semifinale, care vor duce alţi şase finalişti.