Breaking news

Cristian Turor Popescu spune că alegătorii lui Dan Diaconescu sunt alineați mintal

loading...

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu îl face praf pe Dan Diaconescu dar și pe alegătorii lui, despre care spune că sunt ”alineați mintal„.

CTP spune că oamenii normali la cap nu trebuie să-l mai i-a în discuție pe Dan Diaconescu după show-ul făcut la privatizarea combinatului chimic Oltchim.

Jurnalistul spune că Dan Diaconescu nu face decât un spectacol mediatic ieftin de doi lei, cât să amortizeze banii pe caietul de sarcini”.

În mod normal ar trebui să nu fie în favoarea acestui individ ceea ce se întâmplă acum. Este dovada evidentă a ceea ce vorbeam tot pe postul dumneavoastră de televiziune înainte de consumarea acestei aşa zise privatizări, că intenţia domnului Dan Diaconescu nu a fost nicidecum legată de Oltchim, de muncitori, locuri de muncă. Nicidecum. Şi-a făcut acest plan mediatic, a investit practic pentru asta suta aia şi ceva de mii de euro în caietul de sarcini şi acum îşi exploatează investiţia. Programul ăsta o să mai ţină câteva zile ca să amortizeze banii investiţi în caietul de sarcini. Ar trebui ca nişte oameni care sunt normali să nu mai ia în discuţie vreun moment, să-l ia pe politicianul, candidatul Dan Diaconescu în discuţie. Numai că alegătorii domniei sale sunt alienaţi mintal. Este un lucru pe care l-am spus şi-l voi repeta până la alegeri şi după aceea”, a declarat Cristian Tudor Popescu pentru România TV.

Și Gigi Becali are doar cuvinte de ocară la adresa lui Dan Diaconescu despre care spune că este nebun de spitalul nouă și că dacă nu are banii trebuie dus la Bălăceanca.

loading...