Cristian Ţopescu se întoarce la microfonul de comentator

Dan Negru, îi va avea ca invitaţi miercuri, 29 ianuarie, de la 20:30 la „Te pui cu blondele?” pe Cristian Ţopescu şi Corneliu Vadim Tudor, într-o ediţie cu totul şi cu totul specială.

cristian topescu - te pui cu blondeleLa rugămintea lui Negru, Cristian Ţopescu a decis să revină preţ de câteva minute la microfonul de comentator şi să comenteze confruntarea din 2002 a lui Doroftei cu Raul Balbi. Renumit pentru surprizele cu care îşi întâmpină invitaţii, Dan Negru nu a făcut excepţie nici de această dată.

L-a adus în platou pe campionul Leonard Doroftei: „Aţi comentat atât de frumos, încât pentru o clipă am trăit din nou acele momente”, i-a mărturisit acesta maestrului Ţopescu. Doroftei i-a adus şi un cadou acestuia, o pereche de mănuşi de box, inscripţionate simplu <<Respect!>>.

Vizibil emoţionat, Ţopescu nu a ratat ocazia de a-l taxa cu o glumă pe Doroftei, avertizându-l să îşi pună în gardă chelnerii la localul său din Ploieşti, o dată cu venirea lui Mutu la Petrolul. „Am numai foşti boxeri acolo, vă daţi seama ce se întâmplă!”

Ce alte surprize le-a mai pregătit Dan Negru, rămâne de văzut miercurea aceasta, de la 20:30, în cel mai nou episod „Te pui cu blondele?”, la Antena 1.

>