Cristian Ţopescu, declaraţie imprevizibilă la „Te pui cu blondele?”

O nouã ediţie incediarã „Te pui cu blondele?” revine în această seară, de la 20:30, la Antena 1. Cristian Ţopescu şi Corneliu Vadim Tudor au acceptat provocarea lui Negru de a-şi testa cunoştinţele de culturã generalã cu armata lui de blonde.

topescu - te pui cu blondeleCurioase din fire, blondele i-au asaltat cu întrebãri şi provocãri pe cei doi invitaţi, iar dezvăluirile de senzaţie nu au întârziat să apară.

Având două fotografii, una cu Adrian Mutu şi una cu Gheorghe Hagi, una dintre blonde l-a provocat pe Cristian Ţopescu să răspundă la întrebarea <<Ce are unul şi nu are celălalt?>>.

Fără să stea pe gânduri, renumitul comentator a răspuns <<Bun simţ!>>, lăsând-o pe domnişoară să tragă singură concluzia la cine se referea.

Printre blondele care le-au atras atenţia invitaţilor se numără miercurea aceasta şi o tânără însărcinată în luna a şaptea, căreia campionul divertismentului, Dan Negru, i-a atras atenţia că va avea ce povesti nepoţilor despre această confruntare.

Ce alte momente incediare le-a mai pregătit Negru invitaţilor săi, rămâne de văzut în această seară, de la 20.30, la „Te pui cu blondele?”!

>